Steam Rust'tan EAC ile yasaklandım

Hocam cheat engine kernel dosyaları felan var.Onu algılayıp atmıştır %100 eminim.
Vallahi çok hakim olduğum bir konu değil. Eften püften tek kişilik oyun bişe olmaz diyerek açtım ama, diğer arkaplanda açık olan oyunlara nüfus edebileceği aklıma gelmemişti. Görünürde başka bir sebep yok çünkü. Reshade türü görsel geliştirmeler de denemiştim öncesinde ondan kaynaklandığını düşündüm ilk başta. Daha sonra CE i altta açık görünce biraz kafama dank etti gibi oldu :)

Kernel seviyesinde bir anti hilenin seni durduk yere banlaması imkansıza yakın bir şey. Bir şey yapmışsın ki yapıştırmışlar tokadı.
VAC'in durduk yere banlamasina katilirim fakat eac, cok agresif bir anti hile. Mumkun olabilir, ben de zamaninda sebepsiz BattlEye'dan dolayi PUBG'den ban yemistim, kimse inanmamisti.

Herhangi bir oyunda bir hile dosyası veya bir şey tespit edilip ban yemiş olabilirsiniz. Bazıları Steam desteğe yazıyorlardı kaldırmak için.
Bilgisayarımda hayatımda hiç oynamadığım oyunların hileleri vardı, arşiv olarak tutuyordum. Geçen hepsini sildim, bu güne kadarda EAC hata bile vermedi. Bu mevzu çok derin mevzu. Konu sahibinin yalanını doğrusunu bilemeyeceğimizden net konuşamıyoruz.

Evet banım açıldı hile olmadığım kanıtlandı.

Dosya Ekleri

• ardadadad.PNG
    ardadadad.PNG
    13,7 KB · Görüntüleme: 102
@Arda Silmez güzel. Adınıza sevindim :) EAC ban da en az VAC ban kadar sıkıntıdır.

@Arda Silmez yapacak bir şey yok. Açıldığına şükretmelisiniz bence. Açılmayabilirdi de.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı