H husoddl Centipat Katılım 30 Ekim 2019 Mesajlar 11 12 Ocak 2020 #1 Ben PUBG bakıyorum internetten çoğunlukla Rusya keyleri çıkıyor ve Rusya keyleri nasıl kullanabilirim bilmiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
Ben PUBG bakıyorum internetten çoğunlukla Rusya keyleri çıkıyor ve Rusya keyleri nasıl kullanabilirim bilmiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
MuX Megapat Katılım 16 Haziran 2015 Mesajlar 683 Makaleler 1 Çözümler 9 Yer Vatican City 12 Ocak 2020 #2 VPN ile Rusya'ya bağlanıp yapabiliyorsun diye biliyorum. Ancak, bunun için ayrıca Steam Mağaza yerini de Rusya'ya çekmen gerekebilir. Hiç uğraşma bence ya Steam'de indirim bekle yada Türk sitelerinden falan bulmaya çalış. Artı 0 Eksi
VPN ile Rusya'ya bağlanıp yapabiliyorsun diye biliyorum. Ancak, bunun için ayrıca Steam Mağaza yerini de Rusya'ya çekmen gerekebilir. Hiç uğraşma bence ya Steam'de indirim bekle yada Türk sitelerinden falan bulmaya çalış.
Onur Altuğ Sever Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Şubat 2017 Mesajlar 15.545 Makaleler 151 Çözümler 60 Yer Çengelköy Daha fazla Cinsiyet Erkek Profil Kapağı 1524428124 12 Ocak 2020 #3 Farklı bir bölge için The Amazing Spider Man 2 Steam ürün anahtarı satın almıştım. Oyunu indirirken ve oynarken VPN açmam gerekiyordu. Artı 0 Eksi
Farklı bir bölge için The Amazing Spider Man 2 Steam ürün anahtarı satın almıştım. Oyunu indirirken ve oynarken VPN açmam gerekiyordu.