Steam Steam saat kasma programı önerisi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Program ile yoktan saat var edemezsin. Cheat Engine ile para basar gibi saat değişmiyor. Idle Daddy gibi programlar ile ne kadar süre açık bırakırsan o kadar süre eklenir. Başka çaresi yok.
Yoktan saat var etmek istemiyorum hocam. Sadece daha hızlı saat arttıran var mı diye merak ettim. Teşekkürler cevabınız için.

Arkadaşlar bir oyunun saatini +1000 yapmak istiyorum. Idle Daddy çok yavaş kasıyor. Başka var mı saat kasma progra mı?
Saat değerini değiştiremiyorsun, Idle Daddy gibi programların amacı saat kasmak değildir, kart düşürmektir. Programı açınca Programın tek işlevi oyunları oynuyormuş gibi göstermek ve kart düşürmeni sağlamak.

Hour Boost diye bir program var. Sanırsam 1 oyunun değil birkaç oyundan saat kasıyor bu program. Bu arada misal vereyim, 1 dakikada 1 oyun için 60 saat yapmak mümkün değil diye biliyorum. Program hakkında pek bilgi sahibi olmadığım için aşağıya forumda açılmış olan bir konu bırakıyorum. Kusura bakmayın.

Hour Boost diye bir program var. Program hakkında pek bilgi sahibi olmadığım için aşağıya forumda açılmış olan bir konu bırakıyorum. Kusura bakmayın.
Bunu gördüm de hiçbir şey anlamadım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı