Steam Steam saat kasma programı önerisi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Arkadaşlar bir oyunun saatini +1000 yapmak istiyorum. Idle Daddy çok yavaş kasıyor. Başka var mı saat kasma progra mı?

freehourboost.com gibi sitelerde kasabilirsiniz. Ben kastım sorun olmadı. Güvenli olup olmadığı tartışılır.

Onun kasma mantığı nasıl işliyor hocam?

Siteye kayıt oluyorsun. Sonra oyunun ID numarasını giriyorsun. 100 saatlik bedava veriyor. Sonrasında para istiyor diye biliyorum. Ama yeni Gmail ile girerseniz sınırsız 100 saat 100 saat diye gidersiniz. Ve sitenin iyi yanı bilgisayarınızı açık bırakmanız gerekmiyor.

Siteye kayıt oluyorsun. Sonra oyunun ID numarasını giriyorsun. 100 saatlik bedava veriyor. Sonrasında para istiyor diye biliyorum. Ama yeni Gmail ile girerseniz sınırsız 100 saat 100 saat diye gidersiniz. Ve sitenin iyi yanı bilgisayarınızı açık bırakmanız gerekmiyor.
Siz ne zaman kullandınız hocam?

freehourboost.com sitesi ile kasabilirsin hocam.
Güvenilirlik kısmı ise problem olmaz. Steam Guard mobil doğrulayıcısını açın sadece oynamaya başlarken soruyor onun harici hesabınızda bakiye yoksa veya paypalınız ekli değilse size zarar veremezler veya hesabı çalamazlar. Çalsalar bile çok rahat bir şekilde geri alırsınız.

Bilgisayarı açık bırak. Saat kasmak kadar saçma bir şey daha suymasım ben. Ne amacı olacak sana?

Arkadaşlar saat kasmaktan vazgeçtim gereksizmiş sağolun cevaplarınız için.

@Alicanli06 dostum sıkıntılı mısın? Beğenmemeyi anlarım da kızgın atmışsın 🤔

Dosya Ekleri

• Screenshot_20230226_130731_Chrome.jpg
    Screenshot_20230226_130731_Chrome.jpg
    129 KB · Görüntüleme: 430
Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı