Steam- Satış askıya alındı sorunu

Kararsiz oyuncu

Hectopat
Daha fazla  
Selam arkadaşlar, bugün günlerdir beklediğim steam sonbahar indirimi geldi, ve ben de dayanamayıp Bully ile To The Moon'u satın aldım... Satın alma işlemimi yapı kredi ile gerçekleştirdim, kartıma 15 lira attım ve toplam 13.50 tutan oyunları aldım. Oyunlar kütüphaneme eklendi. Fakat daha önceki alışverişlerimde yaşamadığım bir olay meydana geldi, Steam beni BoaCompra diye bir siteye yönlendirdi.
Alışverişimi yaptım ama oyunlar açılmadı, para karttan çekildi mi bilmiyorum, ama sonra şöyle bir mail geldi;
Sipariş numarası: 38897613

Market: Valve Software
Sipariş Tarihi: 26/11/2014
Sipariş Tutarı: 13.50 (Türk Lirasi)
Açıklama: Bully: Scholarship Edition, To The Moon

Ödeme Şekli:
Para yatırma / Banka Havalesi - Yapi Kredi

Teslimat Zamanı:
1 iş günü

Siparişinizi tamamlamak için, lütfen aşağıdaki hesap numarasına ödemenizi yapınız
Banka Adı: YAPIKREDI Online Internet Subesi
Hesap Sahibi: iyzi teknoloji ve ödeme sistemleri A.Ş.
Şube Kodu: 073
Hesap Numarası: 96073759
IBAN: TR91 0006 7010 0000 0096 0737 59
Referans Kodu: 130425184551

UYARI: Ödeme yaparken “Referans Kodu” nuzu “Açıklama” ya da “Not” alanlarına yazın, bu kod ödemenizin otomatik olarak gerçekleşmesi için gereklidir ve girilmediği durumlarda ödemeniz sistem tarafından tanımlanamayarak askıda kalmaktadır (tanımlanamayan ödemeler geri iletilir). DetaylÄ ± bilgi için S.S.S. bölümümüzü ziyaret edin.

Saçma sapan harflerden oluşan bir mail, bazı kelimeler okunmuyor bile! sonuç olarak oyunlar açılmıyor. Yapı kredi'yi aradığımda ise 40 dakikadan uzun bir süre "üçe basınız" "beşe basınız" "yanlış basmışsınız, dokuza basınız" gibi saçma sapan şeylerle uğraştım, sonuç olarak ne yapacağımı bilmiyorum. şimdi 15 liram boşa mı gitti? Eğer 2 gün içinde parayı çekmezlerse param yok olacak. Yardımcı olabilir misiniz?

arkadaşlar lütfen yardımcı olur musunuz, ne yapacağımı bilmiyorum.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı