Berk Count
Hectopat
1.listeden Callisto Protocol’u çıkar Death Stranding ekle mük oluyor liste. Kalan parayı da kafana göre harcarsın.
455 oyunum olduğu için artık sepet hazırlayacağım zaman ya arada kalmış bu oyunları topluyorum ya da tek başına bir oyuna 500-600TL veriyorum.Payback kötü bir oyun. Yerine Rivals alınabilir. Far Cry 1 2 bu tarihte oynanmaz. Bug dolu ve sıpsıkıcı oyunlar. Party Hard nedir bilmiyorum. Callisto, Dead Space'in dandik versiyonu. MW2019'a 300Tl çok. Death Stranding de Epic'te bedava verildiği için korsan kullanımı etik dışı değil. Heat iyi.
Sepetler biraz dandik olmuş gibi.
Unbound paketini kaçırdım hocam zamanında.Birkaç ay önce Need for Speed Unbound uygun fiyata alınabiliyordu. Eğer onu aldıysanız bunların yüzüne bakmazsınız bence.
Persona 5'e bakabilirsiniz eğer ilginizi çekiyorsa.455 oyunum olduğu için artık sepet hazırlayacağım zaman ya arada kalmış bu oyunları topluyorum ya da tek başına bir oyuna 500-600TL veriyorum.
Eğer öneriniz varsa tek bir oyuna 500-600TL'de verebilir.
Çok girmek istediğim bir seri fakat hem yeni çıkacağı için hem de Türkçe olacağı için Persona 3 Reload bekliyorum hocam.Persona 5'e bakabilirsiniz eğer ilginizi çekiyorsa.
Ben de onu hevesle bekliyorum. Umarım abuk subuk bir fiyattan çıkarmazlar.Çok girmek istediğim bir seri fakat hem yeni çıkacağı için hem de Türkçe olacağı için Persona 3 Reload bekliyorum hocam.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.