Steam Steam sepet tavsiyesi

Uber Lodos

Hectopat
Dostlar şakası bir yana kur güncellemesi gelmeden 1.000 Türk lirasını geçik oyun aldım. Malum dedikosu yayılan ve gerçekleşme ihtimali olan 20 TL kur güncellemesi gelmeden son kez kartımda kalan 800-900 TL ile AAA kalite oyun almak istiyorum. Ama bütçem iyice azaldığı için aşağıdaki sepetlerde kararsızım ve sizin düşüncenizi/tavsiyenizi almak istiyorum.
1.sepet: Biraz ucuz oyunlar ekledim. Ben günümüzde hâla aktif olarak Minecraft oynayan ve seven birisiyim. Nedense ikisi de benzer geldi bana. Rust hiç oynamadım ama yayınlarını çok izledim. Çok uzun playtime yapabileceğimi düşünmüyorum. Belki çok ileride oynarım diye ekledim, çünkü yaz indirimlerinden sonra hiç alamayabilirim bile.

Screenshot_20230708-122816_Steam.jpg

2.sepet: Yeni çıkmış ve harika gözüken Legacy'e sahip olmak istiyorum.

Screenshot_20230708-123032_Steam.jpg

3.sepet: Legacy kadar yeni çıkan CoD oyununa da sahip olmak istiyorum. Şu yaşıma kadar çoğunlukla FPS oyunları ile büyüdüm.

Screenshot_20230708-123059_Steam.jpg

Siz ne öneriyorsunuz?
Ayrı bir önerdiğiniz sepet var ise tavsiyenizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Souls türü severseniz Elden Ring alın bir daha bu fiyata bulunması mümkün olmayacaktır aynı şekilde Dark Souls Remastered da alabilirsiniz, Crysis serisini öneririm FPS hikaye türü için,Bioshock serisini de alabilirsiniz. Mafia Trilogy paketini de alabilirsiniz 150TL'ydi.

Elden
Souls türü severseniz Elden Ring alın bir daha bu fiyata bulunması mümkün olmayacaktır aynı şekilde Dark Souls Remastered da alabilirsiniz, Crysis serisini öneririm FPS hikaye türü için,Bioshock serisini de alabilirsiniz. Mafia Trilogy paketini de alabilirsiniz 150TL'ydi.
Elden Ringi kaçırmadım hemen aldım zaten. Trigoly harici bahsettiğiniz oyunlara şu anda para vermek istemiyorum ama Trilogy dediğiniz gibi tercih edilebilir.

1 veya 3. ilk sepet sizi bayağı bir götürür. Üçüncü sepet ise FPS oyunlarını sevdiğiniz için iyi olabilir.
Hocam demek istediğinizi tam olarak anlayamadım. Cümle biraz karışmış gibi.

Elden.
Elden Ring'i kaçırmadım hemen aldım zaten. Trigoly harici bahsettiğiniz oyunlara şu anda para vermek istemiyorum ama trilogy dediğiniz gibi tercih edilebilir.

Hocam demek istediğinizi tam olarak anlayamadım. Cümle biraz karışmış gibi.

1. veya 3. sepet'i tercih edebilirsiniz. İlk sepet uzun süre oynarsınız. Üçüncü sepet ise sizin hoşunuza gidebilir. FPS türünü sevdiğiniz için.

Son düzenleme:
Dostlar şakası bir yana kur güncellemesi gelmeden 1.000 Türk lirasını geçik oyun aldım. Malum dedikosu yayılan ve gerçekleşme ihtimali olan 20 TL kur güncellemesi gelmeden son kez kartımda kalan 800-900 TL ile AAA kalite oyun almak istiyorum. Ama bütçem iyice azaldığı için aşağıdaki sepetlerde kararsızım ve sizin düşüncenizi/tavsiyenizi almak istiyorum.
1.sepet: Biraz ucuz oyunlar ekledim. Ben günümüzde hâla aktif olarak Minecraft oynayan ve seven birisiyim. Nedense ikisi de benzer geldi bana. Rust hiç oynamadım ama yayınlarını çok izledim. Çok uzun playtime yapabileceğimi düşünmüyorum. Belki çok ileride oynarım diye ekledim, çünkü yaz indirimlerinden sonra hiç alamayabilirim bile.

Eki Görüntüle 1852921

2.sepet: Yeni çıkmış ve harika gözüken Legacy'e sahip olmak istiyorum.

Eki Görüntüle 1852926

3.sepet: Legacy kadar yeni çıkan CoD oyununa da sahip olmak istiyorum. Şu yaşıma kadar çoğunlukla FPS oyunları ile büyüdüm.

Eki Görüntüle 1852927

Siz ne öneriyorsunuz?
Ayrı bir önerdiğiniz sepet var ise tavsiyenizi bekliyorum.
Prototype'ları ayrı ayrı alman yanlış.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı