Uber Lodos
Hectopat
Dostlar şakası bir yana kur güncellemesi gelmeden 1.000 Türk lirasını geçik oyun aldım. Malum dedikosu yayılan ve gerçekleşme ihtimali olan 20 TL kur güncellemesi gelmeden son kez kartımda kalan 800-900 TL ile AAA kalite oyun almak istiyorum. Ama bütçem iyice azaldığı için aşağıdaki sepetlerde kararsızım ve sizin düşüncenizi/tavsiyenizi almak istiyorum.
1.sepet: Biraz ucuz oyunlar ekledim. Ben günümüzde hâla aktif olarak Minecraft oynayan ve seven birisiyim. Nedense ikisi de benzer geldi bana. Rust hiç oynamadım ama yayınlarını çok izledim. Çok uzun playtime yapabileceğimi düşünmüyorum. Belki çok ileride oynarım diye ekledim, çünkü yaz indirimlerinden sonra hiç alamayabilirim bile.
2.sepet: Yeni çıkmış ve harika gözüken Legacy'e sahip olmak istiyorum.
3.sepet: Legacy kadar yeni çıkan CoD oyununa da sahip olmak istiyorum. Şu yaşıma kadar çoğunlukla FPS oyunları ile büyüdüm.
Siz ne öneriyorsunuz?
Ayrı bir önerdiğiniz sepet var ise tavsiyenizi bekliyorum.
1.sepet: Biraz ucuz oyunlar ekledim. Ben günümüzde hâla aktif olarak Minecraft oynayan ve seven birisiyim. Nedense ikisi de benzer geldi bana. Rust hiç oynamadım ama yayınlarını çok izledim. Çok uzun playtime yapabileceğimi düşünmüyorum. Belki çok ileride oynarım diye ekledim, çünkü yaz indirimlerinden sonra hiç alamayabilirim bile.
2.sepet: Yeni çıkmış ve harika gözüken Legacy'e sahip olmak istiyorum.
3.sepet: Legacy kadar yeni çıkan CoD oyununa da sahip olmak istiyorum. Şu yaşıma kadar çoğunlukla FPS oyunları ile büyüdüm.
Siz ne öneriyorsunuz?
Ayrı bir önerdiğiniz sepet var ise tavsiyenizi bekliyorum.
Son düzenleyen: Moderatör: