Steam sepet tavsiyesi

zephyraee

Yoctopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Bu 2 sepet arasında kararsız kaldım. Sizce hangisini tercih etmeliyim? Eğer şu an indirimde başka güzel öneriniz varsa onu da yazabilirsiniz. (Final Fantasy daha önce hiç oynamadım. Bu oyunlarla girmeyi planlıyorum. Aynı şekilde Far Cry serisini de.)

Bu arada Far Cry 5 alınca yanında 3 de veriliyor bedava bilginize dostlar.

Dosya Ekleri

• SEPET2.png
    SEPET2.png
    79,2 KB · Görüntüleme: 96
  • SEPET1.png
    SEPET1.png
    131,2 KB · Görüntüleme: 91
Son düzenleme:
Ben olsam altı seçerdim. Ben aksiyon odaklıyım ama ben rol istiyorum, Japon RPG istiyorum dersen final daha iyi olur. Saat olarak final daha fazla. Far Cry 5'te karakol ele geçirme seviyorsan oyna bence.

Bunlardan daha iyi oyunlar var. Naruto Strom 2 alabilirsin. Terraria, Portal 2, Left 4 Dead 2 alabilirsin. Hepsine bir göz at derim, güzel oyunlar. Portal 2 ve Left 4 Dead 2 başyapıt. Sakın ama sakın 1'i alma, hikaye namına bir şey yok. Demo gibi, Left 4 Dead 1 oynanmaz. 2.si mükemmel.

Ben olsam altı seçerdim. Ben aksiyon odaklıyım ama ben rol istiyorum, Japon RPG istiyorum dersen final daha iyi olur. Saat olarak final daha fazla. Far Cry 5'te karakol ele geçirme seviyorsan oyna bence.

Bunlardan daha iyi oyunlar var. Naruto strom 2 alabilirsin. Terraria, Portal 2, Left 4 Dead 2 alabilirsin. Hepsine bir göz at derim, güzel oyunlar. Portal 2 ve Left 4 Dead 2 başyapıt. Sakın ama sakın 1'i alma, hikaye namına bir şey yok. Demo gibi, Left 4 Dead 1 oynanmaz. 2.si mükemmel.

Vallahi hocam 60 TL bütçe var uzun zaman oyun almayı planlamıyorum zaten 700 oyunum var oyun kültürü olan biriyim çok yokmuş gibi anlaşılmış olabilirim 😂. İkisini de deneyimlemedim daha önce hazır indirimdeyken hikaye ve oynanışı sarsın üzmesin derdim. Yoksa keşke komple alabilsem ikisini de.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı