Steam sepeti değerlendirmesi

Hocam yarın hatırlatirmisiniz
@Yusuf1337
1695038964207.png

Ulan oyun önereceğim 15 20 liraya aldığım oyunlar olmuş 200 300 lira olmuş.

Batman Arkham City GOTY alınabilir fiyatı iyi.
Deus Ex'in fiyatı da iyi.

2'side var tavsiyeniz için teşekkürler başka önereceğiniz oyun var mı?

Dead Island: Definitive Edition alabilirsiniz. Zam yiyeceğini düşünüyorum, bu fiyata son görüşünüz olabilir.

Baktım fakat çok beğenemedim onun yerine Dying Light 1 oynamak daha iyi olabilir.

Bilmiyorum, alınıyorsa bir tek bu SMS mesaj gönderme sürecinde 1 SMS gönderme ücreti neyse onu alıyordur. Eğer sorun o 50 lirayı faturadan çıkarıyorlar mı ise, hayır. 50 lira hediye. Bu yılın başında başlamış olup bu yılın sonuna kadar her ay, ayda 1 kere yapıp 50 lira uygulama içinde harcama bakiyesi kazanabiliyormuşsun. Sanırım onlar da yıl bitiminden sonra da belli bir süre hesabında kalıyor. Kimi insanlar böyle böyle içeride belli bir bakiye biriktirip biraz daha yüksek fiyatlı oyunları satın alıyorlar.

@samet36 bizim hızımız 16mbps, sanırım en düşük paket :(
Hocam peki bu playstore'dan alınan oyunları, steam üzerinden etkinleştirmek gibi bir seçeneğimiz var mı?

Hocam peki bu Play Store'dan alınan oyunları, Steam üzerinden etkinleştirmek gibi bir seçeneğimiz var mı?

Zaten kod olarak veriliyor yani Steam'den etkinleştirip oynabilirsin ben siteden 2 oyun aldım sıkıntı yaşamadım.

Mafia Definitive Edition paketi 3 oyun 150 TL gibi bir fiyatta düşmüş onu öneririm.

Definitive Edition sürümlerinin bilgisayarımın kaldıracağını düşünmüyorum.

Zaten kod olarak veriliyor yani Steam'den etkinleştirip oynabilirsin ben siteden 2 oyun aldım sıkıntı yaşamadım.

Definitive Edition sürümlerinin bilgisayarımın kaldıracağını düşünmüyorum.
Hmm peki Türk Telekom'dan alınan 50 tl'ler harcama yapılmayıp sonraki ayki 50 TL ile birleştirilebiliyordu değil mi?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı