Steam sepeti nasıl?

İbrahim Urhan

Hectopat
Daha fazla  
13 dolar bütçeyle önce Detroit aldım, 2 gün önce içime oturdu Hades aklıma geldikçe. Detroit'in ne kadar kaliteli olduğunu biliyorum ama iade edip 3 oyun aldım.
Aldıklarım:

1720617085461.png

Beyond'u herkes öneriyordu artı olarak Detroit'le aynı yapımcı olduğundan kaliteli olduğunu düsündüm. Gameplay videolarında da sardı.
BF5 klasik BF kalitesi anlatmaya gerek yok. BF1 bitirip biraz Online takılmıstım öncesinde.
Hades geçen seneden istek listemde beklettiğim oyundur. Dead Cells (hileler açık) bitirmiş olarak bu türde en baba oyun olduğunu düsünüyorum Hades ve Dead Cells'in. Uzun oynatacağını düsündüğümden aldım.

İleride indirimde Detroit ve Heavy Rain almayı düsünüyorum. Şu anlık bütçe kısıtlılığından iade edip 3 oyun aldım. Sizce nasıl sepetim? İade et şunu al dediğiniz oyun var mı?

Battlefield 1 var mı? Yoksa 5 yerine 1 alın derim.

BF1 var. BF 1 ve BF 5 ikilisini herkes öneriyordu. Tek sıkıntısı Online'da hileler çok gördüğüm kadarıyla. Sizce pişman eder mi? Ayrıca TR yama var mı piyasada BF 5'in?

Bunlar kalsın. Alabiliyorsan Epic Games'ten 145 TL gibi bir fiyata Detroit al.

Şu an bütçe kalmadı. Sonraki indirime artık :))

BF1 var. BF 1 ve BF 5 ikilisini herkes öneriyordu. Tek sıkıntısı Online'da hileler çok gördüğüm kadarıyla. Sizce pişman eder mi? Ayrıca TR yama var mı piyasada BF 5'in?

Şu an bütçe kalmadı. Sonraki indirime artık :))
Her online oyunda hileler olur. BF 5 çok iyi bir oyun asla pişman olacağın bir oyun değil 1'in yanında geri kaldığı hiçbir alanıda yok hatta yer yer daha iyi olduğunu düşünürüm.
Sinnerclown'un bir çevirisi vardı yanlış hatırlamıyorsam.

Her Online oyunda hileler olur. BF 5 çok iyi bir oyun asla pişman olacağın bir oyun değil 1'in yanında geri kaldığı hiçbir alanıda yok hatta yer yer daha iyi olduğunu düşünürüm.
Sinnerclown'un bir çevirisi vardı yanlış hatırlamıyorsam.

Hocam gamepadle oynamaya alıştım oyunları da, BF5 Online'da gamepadle oynarken aim assist var mı yoksa klavye mouse mı dönmeliyim?

Hocam 1 ve 5'in Online oynamadım hile var mı bilmiyorum. Çeviri var da paralı diye biliyorum.

Heavy Rain, Detroit ve beyond Two Souls aynı tarzda oyunlar üçünü de oynamış birisi olarak beyond Two Souls en kötüsü (hepsini çıkış tarihine göre oynadım.) Mekanikleri diğer iki oyuna göre iyi değil ve hikaye olarak diğer iki oyun kadar sarmıyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı