Steam sepeti nasıl?

Ben de onu soracaktım aslında. Oyun biraz ağır ilerliyormuş ama çok kötü denmemiş. Sinking City gibi tekrar eden bir yapısı yoksa alınabilir gibime geldi. Orijinal oyunu iyi diye duydum.

Evet hocam. Oyunun kendisi de çok iyiydi DLC bazı konularda daha bile iyiymiş. Sevdiğim aktörler barındırması da cabası.

Öyle bir şey ki DLC'si, yani spoiler vermeyeyim adamı mahvediyor. Klasik Cyberpunk evrenini biliyorsun zaten.

Bi BF5 yerine BF3 iyi giderdi
5'in hikaye modu çok iyi gibi duruyor hocam çok sinematiğini gördüm sağda solda. 4'ü istiyordum aslında ama 4 ve 5 normalde konsolda var bende. 5'i Steam'den almak istedim konsolda sinematik deneyim sunan oyunları pek oynamak istemiyorum bilgisayar başında daha rahat odaklanıyorum hikayenin akışına.

Ben de onu sorucaktım aslında. Oyun biraz ağır ilerliyormuş ama çok kötü denmemiş. Sinking City gibi tekrar eden bir yapısı yoksa alınabilir gibime geldi. Orjinal oyunu iyi diye duydum.

Evet hocam. Oyunun kendisi de çok iyiydi Dlc bazı konularda daha bile iyiymiş. Sevdiğim aktörler barındırması da cabası.
Düşmanlar bayağı tekrarlıyordu ve savaş mekanikleri de pek iyi diyemem. Atmosferi fena sayılmaz fakat hikâyesi ve karakterleri de hiç ilgi uyandırmayınca tamamen bırakmıştım.

Öyle bir şey ki DLC'si, yani spoiler vermeyeyim adamı mahvediyor. Klasik Cyberpunk evrenini biliyorsun zaten.
Evet hocam yorumları baya olumlu. Dlc'yi kesin alacağım zaten sadece Outer Worlds ve Hogwarts beni biraz şüpheye düşürdü daha iyi birşeyler bulur muyum diye düşündürttü. Outer'ı zaten oynayıp bitirmiştim ama baya eskidendi hiç hatırlamıyorum oyunu. Tek sorun o sepete koyduğum sürümün yorumları pek olumlu değil optimize yok diyorlar düzeltildi mi bilmiyorum. Hogwarts'ta ise şöyle hiç Harry Potter filmlerini izlemedim evrene çok ilgim yok sarar mı onu düşünüyorum.

O klasik konulardan birini bir de ben açayım dedim. Belki hem bana hem başkalarına fikir olur. Sepetteki oyunların aşağı yukarı nasıl olduğunu biliyorum ama bunlardan çıkartmamı/eklememi önerdiğiniz oyun ya da DLC var mı onu sormak istiyorum.

Eki Görüntüle 2445724

Eki Görüntüle 2445725

Cyberpunk alma diyen biri vardı, herkesin kendi görüşü ama kesinlikle alınır. DLC'si oyundan daha iyi. Sepetteki en boş oyun outer worlds bana göre, Epic'te bile bedava verilmişti. Para vermek anlamsız olur. Space marine güzel oyun ama 26 dolar etmez. Çok daha iyi indirimler var o fiyata.

Cyberpunk alma diyen biri vardı, herkesin kendi görüşü ama kesinlikle alınır. DLC'si oyundan daha iyi. Sepetteki en boş oyun outer worlds bana göre, Epic'te bile bedava verilmişti. Para vermek anlamsız olur. Space marine güzel oyun ama 26 dolar etmez. Çok daha iyi indirimler var o fiyata.
Epic'te bende yok hocam Outer Worlds. Ayrıca bu sürümde Dlc'ler de veriliyormuş. Oyun bana keyifli gelmişti ilk oynadığımda şans vermeye değer diye düşündüm. Siz ne önerirsiniz onları da düşünüp ona göre satın alayım.

O klasik konulardan birini bir de ben açayım dedim. Belki hem bana hem başkalarına fikir olur. Sepetteki oyunların aşağı yukarı nasıl olduğunu biliyorum ama bunlardan çıkartmamı/eklememi önerdiğiniz oyun ya da DLC var mı onu sormak istiyorum.

Eki Görüntüle 2445724

Eki Görüntüle 2445725

BF v yerine BF 1 alabilirsin Türkçe desteği var ayrıca Epic Games'e yönel orada daha uyguna gelir Steam triyakisi olmak bütçe yakar ayrıca senin seçimin tabii ki ama Skyrim de alternatif edinme seçenekleri daha iyi gibi eski ya virüssüz sıkıntısız bulunur gibi geliyor.

Epic'te bende yok hocam outer worlds. Ayrıca bu sürümde DLC'ler de veriliyormuş. Oyun bana keyifli gelmişti ilk oynadığımda şans vermeye değer diye düşündüm. Siz ne önerirsiniz onları da düşünüp ona göre satın alayım.

Outer worlds yerine, RE4, RE Village, ya da Dying Light 2. hangi oyunları oynadın bilmiyorum ama, space marine yerine. Diablo4, Baldur's Gate 3, Elden Ring, Uncharted Collection. Şu anlık aklıma gelenler bunlar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı