alasakarama
Hectopat
Yani şimdi oyun çıkmadan yıllar önce bile fragmanını yayınlamışlardı. O kadar yıl sonra oyunu artık unuttular mı - ben unuttum- çok ilgi görmedi. Grafiğinden veya oynanışından mı bilemiyorum lakin hikayeyi değerlendiremem. Çünkü oyunun büyük bir kısmının videosunu izlemek lazım o da büyük spoiler olur. O zaman şöyle sorayım. Dying Light oynadın mı? Oynadıysan ona göre hikayesi kötü mü?
Hatalı fiyatlandırma değil bence. ₺2.246,67 TL'nin %90 düşmüş hali 224 TL yapıyor zaten. 2246 TL de bu oyun için normal bir fiyat.
Dead Island oyunları da hikayesiyle öne çıkan bir oyun değil. Ve hiçbir zaman öyle çok beğeni görmedi. Önceki oyunlarında şahsen hikayesini hatırlamıyorum ama oynanışı çok keyifliydi. Farklı silahlı, build'li karakterler de vardı. Bunların hepsi aklımda mesela. Silahlara elektrik falan da takılıyordu.
Her oyunda hikaye aramayın yani. Dead Island oyunları genelde beyninizi kapatıp zombi kesmek için oynayacağınız oyunlar. Zombi oyunlarını seviyorsanız milleti dinlemeyin, alın.
Ben de indirimde aldım Epic'de verilmesine rağmen. Ultimate sürümü için 200 TL bedava.
Hatalı fiyatlandırma değil bence. ₺2.246,67 TL'nin %90 düşmüş hali 224 TL yapıyor zaten. 2246 TL de bu oyun için normal bir fiyat.
Dead Island oyunları da hikayesiyle öne çıkan bir oyun değil. Ve hiçbir zaman öyle çok beğeni görmedi. Önceki oyunlarında şahsen hikayesini hatırlamıyorum ama oynanışı çok keyifliydi. Farklı silahlı, build'li karakterler de vardı. Bunların hepsi aklımda mesela. Silahlara elektrik falan da takılıyordu.
Her oyunda hikaye aramayın yani. Dead Island oyunları genelde beyninizi kapatıp zombi kesmek için oynayacağınız oyunlar. Zombi oyunlarını seviyorsanız milleti dinlemeyin, alın.
Ben de indirimde aldım Epic'de verilmesine rağmen. Ultimate sürümü için 200 TL bedava.
En son Mortal Kombat serisinin paketi 11 dolara düşmüştü sonra her zamanki normal fiyatı olan 27'ye tekrar yükselmişti. Ondan önce de Shadow Warrirors paketi 10 dolardı sonra tekrar aynı fiyata yükseldi gibi gibi O zamandan beridir aşırı indirime giren şeyler öyle bakıyorum artık. Lakin Dead Island 2 ne olursa olsun yeni bir AA veya A oyun. Yani %90'lık indirime düşmesi garipti hata bile olmasa benceHatalı fiyatlandırma değil bence. ₺2.246,67 TL'nin %90 düşmüş hali 224 TL yapıyor zaten. 2246 TL de bu oyun için normal bir fiyat.
İyi sosyaller. Bu indirimlerde almayı düşündüğüm 8 oyunluk listem sizinle hatta 9 diyelim onaçünkü Dead Island 2 hatalı fiyatlandırmadadır diye hemen çekmek istedim. Sizce sepetim nasıl?
Eki Görüntüle 2626650
Sağ olasın hocam yorumun ve bilgi içinGüzel olmuş hocam özellikle NFS Heat güzel bir tercih.
Bu arada eğer arkadaşınız varsa aragamiyi iki kişi oynamanızı öneririm bayağı zevkli oluyor.
Hocam bu arada küçük bir tavsiye vereyim NFS Heat de geceleri polisler aşırı fazla oluyor, kurtulmak zor oluyor. Böyle olduğu zaman polisleri arkanıza alın araba ile denize atlayın polislerin hepsi denize düşüyor ve kurtulmuş oluyorsunuz.
Steam paketini almak yerine ilk oyunu tekli alıp ENEBA'dan 2. oyunu birazcık daha ucuza alabiliyorum. Onun haricinde Microsoft Store'dan da alırım gibi. Son zamanlarda orayı da sevdim diyebilirimCoffe talkın paketi varsa onu alın hocam hem 1 hem 2 oyunu almış olursunuz. Oyun bu arada bu zamana kadarki oynadığım en rahatlatıcı oyun kesinlikle öneririm.
Eki Görüntüle 2626685
Eki Görüntüle 2626687
Benim liste böyle ekstradan megabonk ekledim.
Sağ olasın hocam yorumun ve bilgi içinben kadar oyunkolik olmayı bırak 1-2 oyun oynayan arkadaşım bile yok, yoktan ziyade kalmadı artık. Aragami'leri Microsoft Store'dan alırım ektra bir şey olmazsa.
Yoksa co-op oyunlarla falan dolduracağım sepetiMaalesef benim içinde durum öyle hocam genelde hep tek oynuyorum oyunları.
P2W değil oyun, 400 saat gömdüm ki 400 saat daha bu oyunda yolun %10'u bile etmez. Bu 400 saatlik sürecimde oyun beni sürekli hediyelere ve ödüllere boğdu resmen, kısaca oyun p2w falan değil oyunu 3000 saat oynayan bir abim sağolsun bana öğretmişti.Güzel oyuna benziyor ama p2w gibi. Onu zaten Steam bile ücretsiz dağıttı 2 kez. Ben ilkinde almıştım lakin o oyuna başladın mı sadece onu oynayacaksınO yüzden 1-1,5 yıldır kütüphanemde olsa dahi hiç açıp oynamadım bile.