Steam Steam sepeti nasıl?

Hatalı fiyatlandırma değil bence. ₺2.246,67 TL'nin %90 düşmüş hali 224 TL yapıyor zaten. 2246 TL de bu oyun için normal bir fiyat.

Dead Island oyunları da hikayesiyle öne çıkan bir oyun değil. Ve hiçbir zaman öyle çok beğeni görmedi. Önceki oyunlarında şahsen hikayesini hatırlamıyorum ama oynanışı çok keyifliydi. Farklı silahlı, build'li karakterler de vardı. Bunların hepsi aklımda mesela. Silahlara elektrik falan da takılıyordu.

Her oyunda hikaye aramayın yani. Dead Island oyunları genelde beyninizi kapatıp zombi kesmek için oynayacağınız oyunlar. Zombi oyunlarını seviyorsanız milleti dinlemeyin, alın.

Ben de indirimde aldım Epic'de verilmesine rağmen. Ultimate sürümü için 200 TL bedava.

Yani şimdi oyun çıkmadan yıllar önce bile fragmanını yayınlamışlardı. O kadar yıl sonra oyunu artık unuttular mı - ben unuttum- çok ilgi görmedi. Grafiğinden veya oynanışından mı bilemiyorum lakin hikayeyi değerlendiremem. Çünkü oyunun büyük bir kısmının videosunu izlemek lazım o da büyük spoiler olur. O zaman şöyle sorayım. Dying Light oynadın mı? Oynadıysan ona göre hikayesi kötü mü?

Ya aslında DL 1 ve 2 oynadım ve bitirdim. Bir ara Dead Island 1 Steam'de bayağı düşmüştü alıp bakim dedim Dying Light'tan sonra ona geçince bayağı kötü geldi. Sonra işte üzerinden bayağı geçti 2 Dying Light ıda bitireli Epic bedava verdi. Dedim bu sefer oyunu değerlendirim kıyaslamim diye girdim güzeldi açılış kısmı oynadım bayağı bir sonra böyle hikaye birden çok sıkmaya başladım sonra oynarım oynarım diye diye erteledim ve sildim. Yani anlicağın ilk oyunu Dying Light'la kıyasladım oyunun ilk yerini bile geçemeden çıktım oyundan ama 2. oyunu kıyaslamadım onda da hikayenin çeyreğine kadar oynayabildim. Aslında 2-3 dolar olsaydı denemeye değerdi ama 5 dolara kesinlikle değmez.

Eğer oyunu oynanışına göre puanlıyorsan dying light ta bunların 3 katını yaparsın.
Hatalı fiyatlandırma değil bence. ₺2.246,67 TL'nin %90 düşmüş hali 224 TL yapıyor zaten. 2246 TL de bu oyun için normal bir fiyat.

Dead Island oyunları da hikayesiyle öne çıkan bir oyun değil. Ve hiçbir zaman öyle çok beğeni görmedi. Önceki oyunlarında şahsen hikayesini hatırlamıyorum ama oynanışı çok keyifliydi. Farklı silahlı, build'li karakterler de vardı. Bunların hepsi aklımda mesela. Silahlara elektrik falan da takılıyordu.

Her oyunda hikaye aramayın yani. Dead Island oyunları genelde beyninizi kapatıp zombi kesmek için oynayacağınız oyunlar. Zombi oyunlarını seviyorsanız milleti dinlemeyin, alın.

Ben de indirimde aldım Epic'de verilmesine rağmen. Ultimate sürümü için 200 TL bedava.

Eğer oyunu oynanışına göre puanlıyorsan dying light ta bunların 3 katını yaparsın.

@Martı Men Hocam zaten Dying Light'ı oynadım. Ama Dead Island ve Riptide, Dying Light çıkmadan geliştirildiği için önce onları oynamıştım, üçü de Techland bu arada.

DL güzel olsa da sonsuza dek sürmüyor oyun, farklı oyunlar da lazım insana. Dead Island da oynanış açısından çok keyifli vakit geçirebileceğiniz bir seri.

İkinci oyunu da oynanış açısından gayet iyi gözüküyor videolarda. Her oyunun hikayesi güzel olacak diye bir kaide yok bence.

En son Mortal Kombat serisinin paketi 11 dolara düşmüştü sonra her zamanki normal fiyatı olan 27'ye tekrar yükselmişti. Ondan önce de Shadow Warrirors paketi 10 dolardı sonra tekrar aynı fiyata yükseldi gibi gibi O zamandan beridir aşırı indirime giren şeyler öyle bakıyorum artık. Lakin Dead Island 2 ne olursa olsun yeni bir AA veya A oyun. Yani %90'lık indirime düşmesi garipti hata bile olmasa bence :D

Doğru ya her oyunda hikaye aramamak lazım. Oyun dediğin zaten oynanıştır. Lakin bilemiyorum yine de emin olamadım. Bende zombi oyunlarını çok severim hatta direkt herhangi bir post-apokaliptik türünde oyunu da sevebilirim. Diğer arkadaşımızın dediği doğrultusunda yine biraz daha inceleme yapacağım ama belki fikrim değişir iade ederim diye ama büyük ihtimalle kalır gibi senin de söylediğin gibi. Yine sende yazmışsın Dead Island 2015'ten önce Techland markasının da bir oyunlarıydı aslında. Techland ayrıldıktan sonraki Dying Light oyunları zaten Dead Island'a göre çok farklı görünse de biraz daha dikkatli bakılırsa Dying Light, Dead Island'ın aslında daha gelişmiş versiyonu. Aralarındaki bağlantılarla oyunu beğenirim belki de.

Coffe talkın paketi varsa onu alın hocam hem 1 hem 2 oyunu almış olursunuz. Oyun bu arada bu zamana kadarki oynadığım en rahatlatıcı oyun kesinlikle öneririm.

1766407963144.png

Eki Görüntüle 2626687

Benim liste böyle ekstradan megabonk ekledim.

Dosya Ekleri

• 1766407985051.png
    1766407985051.png
    811,4 KB · Görüntüleme: 11
İyi sosyaller. Bu indirimlerde almayı düşündüğüm 8 oyunluk listem sizinle hatta 9 diyelim ona :D çünkü Dead Island 2 hatalı fiyatlandırmadadır diye hemen çekmek istedim. Sizce sepetim nasıl?

Eki Görüntüle 2626650

Güzel olmuş hocam özellikle NFS Heat güzel bir tercih.

Bu arada eğer arkadaşınız varsa aragamiyi iki kişi oynamanızı öneririm bayağı zevkli oluyor.

Hocam bu arada küçük bir tavsiye vereyim NFS Heat de geceleri polisler aşırı fazla oluyor, kurtulmak zor oluyor. Böyle olduğu zaman polisleri arkanıza alın araba ile denize atlayın polislerin hepsi denize düşüyor ve kurtulmuş oluyorsunuz.

Güzel olmuş hocam özellikle NFS Heat güzel bir tercih.

Bu arada eğer arkadaşınız varsa aragamiyi iki kişi oynamanızı öneririm bayağı zevkli oluyor.

Hocam bu arada küçük bir tavsiye vereyim NFS Heat de geceleri polisler aşırı fazla oluyor, kurtulmak zor oluyor. Böyle olduğu zaman polisleri arkanıza alın araba ile denize atlayın polislerin hepsi denize düşüyor ve kurtulmuş oluyorsunuz.
Sağ olasın hocam yorumun ve bilgi için :) Ben kadar oyunkolik olmayı bırak 1-2 oyun oynayan arkadaşım bile yok, yoktan ziyade kalmadı artık. Aragami'leri Microsoft Store'dan alırım ektra bir şey olmazsa.

Coffe talkın paketi varsa onu alın hocam hem 1 hem 2 oyunu almış olursunuz. Oyun bu arada bu zamana kadarki oynadığım en rahatlatıcı oyun kesinlikle öneririm.

Eki Görüntüle 2626685

Eki Görüntüle 2626687

Benim liste böyle ekstradan megabonk ekledim.
Steam paketini almak yerine ilk oyunu tekli alıp ENEBA'dan 2. oyunu birazcık daha ucuza alabiliyorum. Onun haricinde Microsoft Store'dan da alırım gibi. Son zamanlarda orayı da sevdim diyebilirim :D Aslında senin önerdiğin Ghost of Tsushima ve TLOU alacaktım ama tahmin etmediğim indirimler oldu. Lakin kış indiriminden hemen sonra indirime girerse onları da çekeceğim harçlıkları aldığım zaman.

Dispatch'i almakla baya iyi edeceksin bu arada hayırlı olsun şimdiden.

Güzel oyuna benziyor ama p2w gibi. Onu zaten Steam bile ücretsiz dağıttı 2 kez. Ben ilkinde almıştım lakin o oyuna başladın mı sadece onu oynayacaksın :D O yüzden 1-1,5 yıldır kütüphanemde olsa dahi hiç açıp oynamadım bile.
P2W değil oyun, 400 saat gömdüm ki 400 saat daha bu oyunda yolun %10'u bile etmez. Bu 400 saatlik sürecimde oyun beni sürekli hediyelere ve ödüllere boğdu resmen, kısaca oyun p2w falan değil oyunu 3000 saat oynayan bir abim sağolsun bana öğretmişti.

Kingdom Come mükemmeldir kesinlikle almalısın.
Baldur's Gate 3 eh kişiden kişiye değişir bir şey diyemem.
NFS: Heat, benim hesapta da var sırf ucuz diye aldığım ama oyuna girmediğim hiçte merak etmediğim bir oyun (arcade oyun sevemiyorum 😁)
Dragon Age kesinlikle al oyna mükemmel bir oyun hatta yanına Skyrim de al.
Dead Island 2 zamanında gamepass den oynamıştım ve aşırı sıkılmıştım, ama bu benim kişisel görüşüm, şahsen 5 dolara benim bile alasım geldi.
Diğee oyunlar hakkında bilgim yok.

Tamamen kişisel olarak sepetini yorumladım

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı