JunQhan
Decapat
Uncharted Etailde 40-50 TL daha ucuz hocam.Öncelikle selamünaleyküm. Bir sepet hazırladım ama tam emin olamadım, sizce nasıl? Şu oyun yerine şunu al dediğiniz oyun var mı?
Uncharted Etailde 40-50 TL daha ucuz hocam.Öncelikle selamünaleyküm. Bir sepet hazırladım ama tam emin olamadım, sizce nasıl? Şu oyun yerine şunu al dediğiniz oyun var mı?
Sons of forresti almayın çok sıkıcı hele tek oynayacaksanız çile çekersiniz. Batman arkham serisini 15 tlye alabilirsiniz o pakete göz atın derim.Öncelikle selamünaleyküm. Bir sepet hazırladım ama tam emin olamadım, sizce nasıl? Şu oyun yerine şunu al dediğiniz oyun var mı?
Onu aldım oynuyorum şuandaBatman Arkham serisi 15 TL.
The forest mevcut arkadaşlar ile hayata kalmalı oyun arıyordum o yüzden ekledimSons of The Forest yerine The Forest daha mantıklı olacaktır, pek fark yok aralarında.
Witcher 3 hesabımda mevcutBence Witcher 3 de alın seri tamamlansın.
Hmm onun yerine ne önerirsiniz hayata kalma tarzıSons of The Forest hariç güzel.
Batmanı aldım oynuyorum şuan sarıyor, sons of the forest yerine ne önerirsin hayata kalma tarzındaSons of forresti almayın çok sıkıcı hele tek oynayacaksanız çile çekersiniz. Batman arkham serisini 15 tlye alabilirsiniz o pakete göz atın derim.
Batmanı aldım oynuyorum şuan sarıyor, sons of the forest yerine ne önerirsin hayata kalma tarzında
Uncharted çıkar, o kadar da güzel bir oyun değil. Vuruş hissiyatı göze batıyor artık. 300 liraya yeni sepet yaparsın.Öncelikle selamünaleyküm. Bir sepet hazırladım ama tam emin olamadım, sizce nasıl? Şu oyun yerine şunu al dediğiniz oyun var mı?
Öncelikle selamünaleyküm. Bir sepet hazırladım ama tam emin olamadım, sizce nasıl? Şu oyun yerine şunu al dediğiniz oyun var mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.