Steam sepetim nasıl?

moonnower

Picopat
Katılım
10 Haziran 2023
Mesajlar
391
RAM
32 GB
Ekran kartı
NVİDİA GEFORCE RTX 3090 24 GB
Anakart
ROG STRIX B760-I GAMING WIFI
İşlemci
Intel® Core™ i9-13900K
Merhaba ben Steam indirimleri bitmeden biraz daha oyun almak istiyorum sizlerden tavsiyeler bekliyorum sizce Steam sepetim nasıl?

Alışveriş Sepeti - Opera 12.07.2023 19_13_05.png
 
Hocam Battlefield 2042 asla o paraya değmez. Bence güzel bir oyun değil. İlla oynamak istiyorsanız Gamepass veya EA play alın oynayın derim. Starfield güzel o da Gamepass'e gelecek diye biliyorum. Battlefield yerine The Last of us part 1, Ratchet clank rift apart, uncharted olabilir.
 
Sepet güzel, RDR 2 Ultimate versiyonu yerine normali alınabilir bence. Six Days tek oynanmıyor bu arada, arkadaş grubuna sahipseniz alın derim.
 
Açıkcası Miles Morales fiyatına göre çok kısa bir oyun, RDR2'nin Ultimate hali ise gereksiz. Düz RDR2 alıp Miles Morales'i çıkartmanızı tavsiye ederim. Six Days in Fallujah da tek başına sarmayabilir. Battlefield 2042'ye gelecek olursak o oyun o parayı hak etmiyor diye düşünüyorum. Bu arada ETS 2'nin harita DLC'leri ile birlikte almanızı tavsiye ederim.
 
Hocam Battlefield 2042 asla o paraya değmez. Bence güzel bir oyun değil. İlla oynamak istiyorsanız Game Pass veya EA Play alın oynayın derim. Starfield güzel o da Game Pass'e gelecek diye biliyorum. Battlefield yerine The Last of Us part 1, ratchet clank Rift apart, Uncharted olabilir.

The Last of Us part 2'yi playsatation 4 de bitirdim.
 
Açıkçası Miles Morales fiyatına göre çok kısa bir oyun, RDR2'nin Ultimate hali ise gereksiz. Düz RDR2 alıp Miles Morales'i çıkartmanızı tavsiye ederim. Six days in fallujah da tek başına sarmayabilir. Battlefield 2042'ye gelecek olursak o oyun o parayı hak etmiyor diye düşünüyorum. Bu arada ETS 2'nin harita DLC'leri ile birlikte almanızı tavsiye ederim.

10 tane arkadaşım var Steam üzerinde.
 

Geri
Yukarı