Steam sepetim nasıl?

FC24ü almak isteseniz bile 4 5 ay sonra alacaksınız EA Play 40TL'den alsan 4ayı 160 yine aynı fiyat oluyor FIFA 23 ile o yüzden en mantıklısı direk almanız bence.

Onu ve BF'yi uzun süre oynayacağım için almayı düşünüyorum abonelik sınırlı süre olduğu için sıkıntılı olur.

Battlefield 4 alırsanız daha iyi olur gibi. Bence serinin en iyi oyunu.
hikaye olarak mı yoksa online kısmı mı?
 
Yaz indirimi boyunca 3 parti alışveriş yaptım bugün son alışverişi yapıp kapatmak istiyorum. Oyunlar çok zamlanacak biliyorum fakat üst sıradaki Horizon Zero, God of War ve Sekiro biraz kafamı karıştırdı. Bu 3 oyun parasını hak eder fakat benzer fiyatta bunlardan daha iyi oyun tavsiyeniz var mıdır? Yoksa bu üç oyunun olumlu yönlerini ve oynama sürelerini yazar mısınız?

Eki Görüntüle 1859813
Horizon zero down oynamadım ama god of war harika bir seridir. Eğer futbol fanı değilsen fifa alma bence. Sekiro baya iyi bir oyundur ama hiç souls türü oyun oynamadıysan baya zorlanırsın. Far cry 5 de çok iyi değildir ortalamadır bence ve Battlefield 3 yerine 1 öneririm.
 
Hocam bende sevmezdim Ezio serisi sevdirdi bana seriyi.

Benimle alakalı bir sorun hocam 3 kere falan baştan başladım üçündede 1 saatte bıraktım.

Horizon Zero Dawn oynamadım ama God of War harika bir seridir. Eğer futbol fanı değilsen FIFA alma bence. Sekiro bayağı iyi bir oyundur ama hiç souls türü oyun oynamadıysan bayağı zorlanırsın. Far Cry 5 de çok iyi değildir ortalamadır bence ve Battlefield 3 yerine 1 öneririm.

Futbol fanıyım, o tarz oyun oynamak istiyoryum, Battlefield 1 var kankam.
 
Küçüklükten beri muratabigfnin Battlefield Online videolarını izlediğim için 2 oyununda Online kısmını oynamak istiyorum.

Online deneyim olarak bana göre en iyi BF oyunu BF 4 ama BF serisinin herhangi bir oyununu Online dahi olsa uzunca bir süre oynayacağınızı sanmıyorum 1 aylık Game Pass süresinde deneyimlersiniz diye düşünüyorum tabii size kalmış.
 
Onu ve BF'yi uzun süre oynayacağım için almayı düşünüyorum abonelik sınırlı süre olduğu için sıkıntılı olur.

Hikaye olarak mı yoksa Online kısmı mı?

Ben iki kısımınıda çok sevidm. Hikayeside güzel, Online da.
 
Far Cry 5 bana kalırsa o kadar iyi bir oyun değil hocam. Eğer daha oynamadıysanız 3 alabilirsiniz. Aynı şekilde FIFA 23' de Gamepass'de bulunuyor. Almanızı önermem. Sunucu sıkıntıları tarzı şeyler yaşanabiliyormuş diye duydum.
Far Cry 5 hala gideri var hem onu aldığında Far Cry 3 de yanında geliyor neden sadece Far Cry 3 e para versin iki oyun almak varken. Siz kötüleyebilirsiniz ama Far Cry 5 güzel bir oyun.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı