Steam sepetinden hangi oyun alınmalı?

Eki Görüntüle 1949848

Bu oyunlar arasında kaldım. Bunlardan birisini alacağım siz hangisini almamı ya da almamamı önerirsiniz ve neden?
Hocam tüm oyunları almış birisi olarak BANA GÖRE tek tek yazıyorum
Far Cry 5: Ben ve arkadaşım aldık bize far cry 3'te geldi beraber mi geliyorlar bilmiyorum ama ikimizede geldi ben çok beğendim 3 ve 5'i
Far Cry 4 : 3 kadar beğenmesemde hoşuma gitmedi değil bana göre 6/10'du ama dediğim gibi kendime göre puanlıyorum
Ready Or Not : Biraz zor ve arkadaşların yoksa sıkılabilirsin biz 4 kişi oynadık oyun çok gerçekçi ama ciddi anlamda zor ve ben tek keyif almadığım için sildim arkadaşlar oynamadığı için arkadaşların varsa ve ya tek oynarım dersen alışıp keyif alabileceğin bir oyun
Watch Dogs 2 : Hackleme teması çok güzel ama mekanikleri hoşuma gitmedi hack gibi şeylere ilgin varsa konusu hoşuna giderse oynayabilirsin 100tl fena bir fiyat değil
Far Cry New Dawn : Far Cry 5'e çok benziyor bana kalırsa bir nevi DLC beğenmedim istersen internetten araştırabilirsin.
Mesajımın sonunda tekrardan belirtiyorum tüm hepsi kendi fikirlerim, hayırlı olsun şimdiden alacağın oyun.
 
Far Cry 5: Ben ve arkadaşım aldık bize Far Cry 3'te geldi beraber mi geliyorlar bilmiyorum ama ikimizede geldi ben çok beğendim 3 ve 5'i.
Far Cry 4: 3 kadar beğenmesemde hoşuma gitmedi değil bana göre 6/10'du ama dediğim gibi kendime göre puanlıyorum.

Far Cry 5 bende oynadım ve diğer Far Cry oyunlarını oynamadım. 4 ve 6'nın başlangıç kısmını oynadım. 5 direkt olarak sevmiştim ancak 4 aynı etkiyi vermedi.
 
Steam takıntınız yoksa steamdan fc5 goldu ve ready or notu almanızı öneriyorum fc5 te fiyat hatası var ve en ucuz steamda şuan.
Geri kalan ubisoft oyunlarını voidu ya da gamebilletden alırsanız çok çok daha uyguna alabilirsiniz, zamdan önceki fiyatlar var o sitelerde.
 
Far Cry 5 hikaye bakımından aralarında ki en iyisi. Coop desteği de mevcut. Ready or not tek oynanmaz. Diğerleri ortalama altı oyunlar.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı