Dangdro Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Ocak 2019 Mesajlar 1.397 Makaleler 1 Çözümler 3 6 Nisan 2019 #1 Arkadaşlar bugün CS:GO ve PUBG'de sorunlar yaşadık. Sebebi Steam serverleriyle alakalı. Mesaj dahi yazamamaktasınız. Son durum şu şekildedir; Sorularınızı bu başlık altına yazabilirsiniz. Kaynak; Steam Status
Arkadaşlar bugün CS:GO ve PUBG'de sorunlar yaşadık. Sebebi Steam serverleriyle alakalı. Mesaj dahi yazamamaktasınız. Son durum şu şekildedir; Sorularınızı bu başlık altına yazabilirsiniz. Kaynak; Steam Status
FalconPolat Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 7 Mart 2014 Mesajlar 24.697 Makaleler 21 Çözümler 99 6 Nisan 2019 #2 Ulan zorla Epic'i savunduracaksınız bana en sonunda.
Elwess Kilopat Katılım 5 Ocak 2019 Mesajlar 434 Çözümler 2 Yer İstanbul/4.Levent Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2019 #3 Bende az önce fark ettim. Bir el rekabetçi atayım dedim "CS:GO Sunucusuna bağlanılmaya çalışıyor" gibinsenden bir yazı geldi karşıma.
Bende az önce fark ettim. Bir el rekabetçi atayım dedim "CS:GO Sunucusuna bağlanılmaya çalışıyor" gibinsenden bir yazı geldi karşıma.
Teknik124 Hectopat Katılım 16 Temmuz 2016 Mesajlar 796 Makaleler 1 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2019 #4 Dangdro dedi: Arkadaşlar bugün CS:GO ve PUBG'de sorunlar yaşadık. Sebebi Steam serverleriyle alakalı. Mesaj dahi yazamamaktasınız. Son durum şu şekildedir; Eki Görüntüle 383559 Sorularınızı bu başlık altına yazabilirsiniz. Kaynak; Steam Status Genişletmek için tıkla... Tek kaynağa bakmanız biraz yanlış ama sorun yok. Mesajlaşmada sorun yok arkadaşımla konuşabiliyorum mesela.
Dangdro dedi: Arkadaşlar bugün CS:GO ve PUBG'de sorunlar yaşadık. Sebebi Steam serverleriyle alakalı. Mesaj dahi yazamamaktasınız. Son durum şu şekildedir; Eki Görüntüle 383559 Sorularınızı bu başlık altına yazabilirsiniz. Kaynak; Steam Status Genişletmek için tıkla... Tek kaynağa bakmanız biraz yanlış ama sorun yok. Mesajlaşmada sorun yok arkadaşımla konuşabiliyorum mesela.
KS KS Dangdro Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Ocak 2019 Mesajlar 1.397 Makaleler 1 Çözümler 3 6 Nisan 2019 #5 GÜNCELLEME
FalconPolat Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 7 Mart 2014 Mesajlar 24.697 Makaleler 21 Çözümler 99 6 Nisan 2019 #6 İşin ironik yanı Technopat'da yine yavaşladı.
KS KS Dangdro Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Ocak 2019 Mesajlar 1.397 Makaleler 1 Çözümler 3 6 Nisan 2019 #7 Teknik124 dedi: Tek kaynağa bakmanız biraz yanlış ama sorun yok. Mesajlaşmada sorun yok arkadaşımla konuşabiliyorum mesela. Genişletmek için tıkla... 10 kişiyiz hiçbirimiz yazamıyoruz.
Teknik124 dedi: Tek kaynağa bakmanız biraz yanlış ama sorun yok. Mesajlaşmada sorun yok arkadaşımla konuşabiliyorum mesela. Genişletmek için tıkla... 10 kişiyiz hiçbirimiz yazamıyoruz.
Elwess Kilopat Katılım 5 Ocak 2019 Mesajlar 434 Çözümler 2 Yer İstanbul/4.Levent Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2019 #9 FalconPolat dedi: Ulan zorla Epic'i savunduracaksınız bana en sonunda. Genişletmek için tıkla... Epic Games kırk fırın ekmek yese yine de Steam gibi olamaz. Görende her ay oluyor bunlar sanacak.
FalconPolat dedi: Ulan zorla Epic'i savunduracaksınız bana en sonunda. Genişletmek için tıkla... Epic Games kırk fırın ekmek yese yine de Steam gibi olamaz. Görende her ay oluyor bunlar sanacak.
Erdal Bakkal Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Temmuz 2018 Mesajlar 1.076 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2019 #10 Türkiye'de EU east'e bağlı değil mi? Ben Türkiye'yi göremedim çünkü.