KS KS Dangdro Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Ocak 2019 Mesajlar 1.397 Makaleler 1 Çözümler 3 6 Nisan 2019 #11 heart06 dedi: Is Steam Down? Genişletmek için tıkla... +Is Steam Down? -Steam is down. Erdal Bakkal dedi: Türkiye'de EU east'e bağlı değil mi? Ben Türkiye'yi göremedim çünkü. Genişletmek için tıkla... Sanırım.
heart06 dedi: Is Steam Down? Genişletmek için tıkla... +Is Steam Down? -Steam is down. Erdal Bakkal dedi: Türkiye'de EU east'e bağlı değil mi? Ben Türkiye'yi göremedim çünkü. Genişletmek için tıkla... Sanırım.
bysuvari Kilopat Katılım 22 Mart 2019 Mesajlar 234 6 Nisan 2019 #12 Kısa sürede açılacağını düşünüyorum. Sanırım bu hafta ikinci oluyor bu durum.
KS KS Dangdro Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Ocak 2019 Mesajlar 1.397 Makaleler 1 Çözümler 3 6 Nisan 2019 #13 Anketimizdeki hata düzeltilmiştir, tekrardan oylayabilirsiniz! Yardımcı olduysam beğenmeyi unutmayın
Enyalios07AE Hectopat Katılım 6 Nisan 2019 Mesajlar 34 6 Nisan 2019 #14 Erdal Bakkal dedi: Türkiye'de EU east'e bağlı değil mi? Ben Türkiye'yi göremedim çünkü. Genişletmek için tıkla... evet Avrupa serverine bağlıyız
Erdal Bakkal dedi: Türkiye'de EU east'e bağlı değil mi? Ben Türkiye'yi göremedim çünkü. Genişletmek için tıkla... evet Avrupa serverine bağlıyız
FalconPolat Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 7 Mart 2014 Mesajlar 24.697 Makaleler 21 Çözümler 99 6 Nisan 2019 #15 Elwess dedi: Epic Games kırk fırın ekmek yese yine de Steam gibi olamaz. Görende her ay oluyor bunlar sanacak. Genişletmek için tıkla... Bu haftanın ikinci çöküşü bu.
Elwess dedi: Epic Games kırk fırın ekmek yese yine de Steam gibi olamaz. Görende her ay oluyor bunlar sanacak. Genişletmek için tıkla... Bu haftanın ikinci çöküşü bu.
KS KS Dangdro Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Ocak 2019 Mesajlar 1.397 Makaleler 1 Çözümler 3 6 Nisan 2019 #16 GÜNCELLEME Technopat iyice yavaşladı.
Teknik124 Hectopat Katılım 16 Temmuz 2016 Mesajlar 796 Makaleler 1 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2019 #17 Dangdro dedi: GÜNCELLEME Technopat iyice yavaşladı. Genişletmek için tıkla... Neden ben etkilenmiyorum?
Dangdro dedi: GÜNCELLEME Technopat iyice yavaşladı. Genişletmek için tıkla... Neden ben etkilenmiyorum?
C CheoWir Decapat Katılım 6 Nisan 2019 Mesajlar 3 6 Nisan 2019 #18 Son günlerde bayağı arttı server sorunları Steam ın.
KS KS Dangdro Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Ocak 2019 Mesajlar 1.397 Makaleler 1 Çözümler 3 6 Nisan 2019 #19 Teknik124 dedi: Neden ben etkilenmiyorum? Genişletmek için tıkla... Nedense benim etkilendiğim ne varsa siz etkilenmiyorsunuz FalconPolat dedi: Bu haftanın ikinci çöküşü bu. Genişletmek için tıkla... Epic Games'in çalışanları siber saldırı düzenliyor onlara geçelim diye
Teknik124 dedi: Neden ben etkilenmiyorum? Genişletmek için tıkla... Nedense benim etkilendiğim ne varsa siz etkilenmiyorsunuz FalconPolat dedi: Bu haftanın ikinci çöküşü bu. Genişletmek için tıkla... Epic Games'in çalışanları siber saldırı düzenliyor onlara geçelim diye
H heart06 Kilopat Katılım 20 Ocak 2019 Mesajlar 133 Çözümler 1 6 Nisan 2019 #20 Technopat da sıkıntı yok ama WhatsApp da sıkıntı var. Amerika'ya bir şey old