Steam Servisi Hatası

Dyzex

Kilopat
Yer
Bursa
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
1574183823088.png

Her Steam'ı açtığımda bunu diyor. İptal dediğim zaman Steam sıkıntısız açılıyor fakat servis yükle dediğim zaman yönetici izni istiyor, evet diyorum, sonra biraz bekleyip yanıt vermiyor ve Steam kapanıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Win + R'ye basın. Açılan pencereye tırnaklar olmadan "services.msc" yazın ve entera basın. Açılan yeni pencerede "Steam Client Service"i bulun. Satırı çift tıklayın. Başlangıç türünü "Elle"ye getirin. Uygula diyin ve açtığınız ekranları kapatın.

Tekrar deneyin, olmazsa buradan yazın.

Win + R'ye basın. Açılan pencereye tırnaklar olmadan "services.msc" yazın ve entera basın. Açılan yeni pencerede "Steam Client Service"i bulun. Satırı çift tıklayın. Başlangıç türünü "Elle"ye getirin. Uygula diyin ve açtığınız ekranları kapatın.

Oldu çok teşekkür ederim

Win + R'ye basın. Açılan pencereye tırnaklar olmadan "services.msc" yazın ve entera basın. Açılan yeni pencerede "Steam Client service"i bulun. Satırı çift tıklayın. Başlangıç türünü "elle"ye getirin. Uygula deyin ve açtığınız ekranları kapatın.

Efendim konuyu hortlatıyorum ama, ben internette gördüğüm tüm çözümleri uyguladım. Ve hâla bu hatayı görüyorum. İşin garibi her zaman görmüyorum. Çözümü uyguluyorum, şifre istiyor Steam. Giriyorum, beni hatırla diyorum. Bilgisayarı birkaç defa açıp kapadıktan sonra yine hatayı görüyorum. Evet iptal deyince açılıyor ama ben kaynağını ve zararını anlayabilmiş değilim. Üstelik önceden böyle bir hata yoktu. Dediğim gibi her çözümü denedim. (Driver'ı güncellemek hariç onla da alakalı olduğunu sanmıyorum.) bildiğiniz başka bir yol yöntem var mı? Hala yaşıyorsanız lütfen cevap verin.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı