Steam'de arkadaşımla bir oyun paylaşacağım ama hesap bilgilerimi vermek istemiyorum. Nasıl bilgilerimi vermeden oyun paylaşabilirim veya aile paylaşımından başka bir yol var mı?
Steam'de arkadaşımla bir oyun paylaşacağım ama hesap bilgilerimi vermek istemiyorum. Nasıl bilgilerimi vermeden oyun paylaşabilirim veya aile paylaşımından başka bir yol var mı?
Oturumu kapatınca giriş yapma penceresinde bir QR kod var, arkadaşınız size onu atar. Mobil uygulamadan kodu okutur hesaba giriş yapmasını sağlarsınız.
Oturumu kapatınca giriş yapma penceresinde bir QR kod var, arkadaşınız size onu atar. Mobil uygulamadan kodu okutur hesaba giriş yapmasını sağlarsınız.
Hayır, arkadaşınız kendi hesabından oyunları oynayabiliyor. Ama bedava alınan ve izin verilmeyen oyunlarda çalışmıyor. Hesabınızı verdiğiniz zaman aynı anda oyun oynayamazsınız bunu da göz önünde bulundurun.
Hayır, bu kişinin online olup olmaması ile alakalı değil, ayrı hesapta satın almışsınız gibi oynayabiliiyorsunuz ama rütbe sistemi olan oyunlar kötüye kullanım nedeni ile açılmıyor.