Steam sürümü olmayan oyun alınır mı?

San Andreas, yanında hediye olarak veriliyordur muhtemelen. Bu steam kodu değil, social club kodu. Zaten dediğim gibi, oyunu steamden alsan bile social club üzerinde oynuyorsun, sadece oyunun ismi steam kütüphanende görünüyor.
Bir ara voidu da 82 liraya kadar düşmüştü, tekrar o fiyata düşer mi bilmiyorum ama bu fiyat da fena sayılmaz. Eğer ilgileniyorsan al bence. Biz oyun henüz çıkmadan ön siparişle 95 liraya filan almıştık, oyun hala o fiyatlardan satılmıyor. Yakın zamanda daha büyük bir indirim olmaz bence.

@Dr.Aequitas Voidu'dan aldım. Teşekkürler. Şimdi bir de soracağım şunlar var, şuan PC'de cracklı yüklü, orijinal ile aktivasyon yapabileceğimi, bidaha indirmem gerekmediğini biliyorum fakat 5-6 tane araba modu var oyunda. Onları nasıl düzeltebilirim?

Bir de cracklı da olan save dosyasını orijinale aktarma yapabilirim değil mi?

@Dr.Aequitas Voidu'dan aldım. Teşekkürler. Şimdi bir de soracağım şunlar var, şuan PC'de cracklı yüklü, orijinal ile aktivasyon yapabileceğimi, bidaha indirmem gerekmediğini biliyorum fakat 5-6 tane araba modu var oyunda. Onları nasıl düzeltebilirim?

Bir de cracklı da olan save dosyasını orijinale aktarma yapabilirim değil mi?

Dostum save çalışır sorun olmaz fakat oyunu Voidu dan tekrar indir. Zaten güzel bir download manager var takılmadan iniyor. Bende de korsan sürümü var oyunun ilk aldığımda yükledim ama aldığın key numarasını kabul etmedi mecbur Voidu dan indirdim.

Ben başka sitelerden aldım ve hesabıma hediye olarak yolladılar. (GTA5) 80tl gibi bir fiyata almıştım, hem kütüphanemde duruyor hemde sıkıntı yok kaç ay oldu mutluyum.

Ben onlardan biriyim bro. :vıy:

Benimde sırf bu yüzden alıp oynamadığım seri oyunları var.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı