Steam Summer Road Trip koleksiyon kartı ne işe yarar?

Katılım
21 Nisan 2020
Mesajlar
226
Çözümler
1
Merhaba Steam'den alışveriş yapacağım. Bu kartlar için yaklaşık değeri 10 dolar diyor ben de alışverişimde 1 tane kart alabiliyorum az bir farkla ikincisini alabilmek için bir oyun daha ekledim. Peki bu ne kadar gerekli, bu karlar ne işe yarıyor, bu 10 dolar indirim olarak falan mı geliyor?
Teşekkürler.
 
Merhaba, 10 tane Summer Road Trip kartı biriktirirsen (hepsi farklı çeşit olmalı) 1. seviye Summer Road Trip rozeti açabilirsin. Bu rozet sana 100 xp verir. 100 xp ile Steam hesabın level atlayabilir böylelikle daha fazla arkadaş ekleyebilir, profiline yeni vitrinler ekleyebilirsin. UBerK'in dediği gibi bence de gereksiz. İlla rozet açmak istiyorsan pazardan 40 kuruşa kartları toplayıp açabilirsin.
 
Başka kartlar alınarak 40-50 kuruşa yine aynı XP'yi kazanbilirsiniz. Ama amacınız XP değil de bu kartların verdiği rozet ise indirimin son günlerine doğru kartların fiyatlara daha da düşüyor. Ben kış indirimlerinde 70-80 kuruş civarına tüm kartları toplamıştım. Hazır pahalıyken road trip kartlarını satıp ucuzladığı zaman da satın almanız daha mantıklı olur.
 
Rozetler ve tecrübe puanları. 15'e kadar geldim tamamım ben. Çantayı topladım. :)
 

Dosya Ekleri

  • RoadTrip.jpg
    RoadTrip.jpg
    111,3 KB · Görüntüleme: 124

Yeni konular

Geri
Yukarı