Steam Takasta Eşya Yok Oldu

swencY

Hectopat
Bundan yaklaşık 2 ay önce Steamdan birisiyle takas yapacaktım. Kendisi envanterimdeki 700 liraya yakın bir bıçağa karşı çok daha pahalı bir bıçak vereceğini söylemişti. Bana mantıksız gelmişti fakat takas zaten karşılıklı olacağı için dolandırılmam diye düşünüyordum.

Daha sonra herhangi bir arkadaşıma bıçağımı takas teklifiyle yollamamı ve ekran görüntüsü alıp kendisine yollamamı söyledi.
Neden olduğunu anlayamadım fakat bunda da herhangi bir tehlike olmaz diye arkadaşıma bıçağı yolladım.

2 dakika sonra bana takas teklifi iptal edilmiştir diye bir mesaj geldi ve bıçak kayboldu. Ne arkadaşımın ne de benim envanterimdeydi. Bilgisi olan arkadaşlar bıçağımı geri alıp alamayacağımı ve böyle bir olayın nasıl mümküm olabileceğini yazarsa memnun olurum.

Hocam keşke hiç girmeseydiniz o işe. Steam desteğe acilen sorununuzu iletin, birkaç saat içinde dönüyorlar.

Mesaj yazarım fakat bu olay 50 gün kadar önce oldu, bilgisayarımı yeni alabildiğim için bu güne sarktı.
Dolandıran insanlar arkadaşıma yolladığım takas isteğini arkadaşımın hesabıyla aynı gözüken başka bir hesaba almışlar fakat takas isteğimi arkadaşıma yolladığıma eminim. Hatta kendisinde takas gözüktü fakat kabul edemedi.

Mesaj yazarım fakat bu olay 50 gün kadar önce oldu, bilgisayarımı yeni alabildiğim için bu güne sarktı.
Dolandıran insanlar arkadaşıma yolladığım takas isteğini arkadaşımın hesabıyla aynı gözüken başka bir hesaba almışlar fakat takas isteğimi arkadaşıma yolladığıma eminim. Hatta kendisinde takas gözüktü fakat kabul edemedi.

Hocam o zaman çok zor iş. Ama yine de yazın derim çünkü başka çözüm yolu yok gibi.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı