Steam tam olarak bitti

Epic o kadar geride ki bedava oyun vererek piyasanın gerçek liderine ulaşmaya çalışıyor. Epic'in hiç şansı yok, 2-3 yıla iflas bile edebilir Epic. Tek bir oyun ayakta tutuyor Epic'i o da Fortnite. Neye dayanarak Steam bitti diyor acaba bu arkadaş büyük ihtimal oyunlara para yatıramıyor bedavaya oyun veriyor diye Epic kullanıyor sonra Steam'deki istediği oyunlar bedava olmayınca sinir krizi geçirip Steam'i şikayet ediyor. Half-Life 3 çıksa Epic'in tüm satış rakamlarının 4 katı satar emin ol. Bir ekleme daha yapmak istiyorum Epic'in verdiği GTA 5'ini dahi almadım hatta hesabım bile yok ne gerek 100 yıllık oyunları bedava yaptı diye hesap açık bilgilerimi fişlemelerine izin vereyim?

Steam EA oyunalrını getirerek krallığını ilan etti. Bundan sonra Epic isterse RDR2'yi bedava versin Steam yine kalıcıdır.

Tek bi' oyun tutmuyor ve Epic kolay kolay batmaz. Unreal Engine Epic'in, hatırlatırım.

Şu oyun servislerinin fanatikliği yapılmasın bari be

Oyun nerede ucuzsa oradan alır oynarım. Bu kadar basit. Steam, Epic zerre umrumda değil. Steam'de tonla özellik vs. var evet ama ben hiçbirini adam akıllı kullanmıyorum şahsen. Yaptığım şey oyun satın almak ve kütüphanemden "oyna" butonuna basmak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…