"Steam tarayıcınızdaki çerezleri kullanmakta problem yaşıyor" hatası

pive

Femtopat
Daha fazla  
Uyarı şu şekilde: "Steam tarayıcınızdaki çerezleri kullanmakta problem yaşıyor" ve pazara erişemiyorum.

Çerezleri devre dışı bırakmış olabilirsin. Tarayıcına göre değişebilir Chrome üzerinden anlatayım. Ayarlara gir site ayarları kısmına gel çerezlere gir "Üçüncü taraf çerezleri engelle" seçeneğini seç tekrar dene.

Hocam mobilde ama.

Mobildeyseniz yukarıda anlattığım gibi çözebilirsiniz eğer bilgisayarda bu hatayı alıyorsanız markete geldiğinizde sitenin sol üttünde bulunan kilit ibaresine tıkladıktan sonra sertifika yazan yerin altında çerez yazan kısma tıklayın ve ardından (steamcommunity.com) yazan adresi seçip kaldırın. Muhtemelen sayfayı yenilediğinizde sorununuz çözülecektir.

Mobildeyseniz yukarıda anlattığım gibi çözebilirsiniz eğer bilgisayarda bu hatayı alıyorsanız markete geldiğinizde sitenin sol üttünde bulunan kilit ibaresine tıkladıktan sonra sertifika yazan yerin altında çerez yazan kısma tıklayın ve ardından (steamcommunity.com) yazan adresi seçip kaldırın. Muhtemelen sayfayı yenilediğinizde sorununuz çözülecektir.

Mobilde Chrome'dan girmiyorum ki Steam mobil uygulamasından.

Mobilde Chrome'dan girmiyorum ki Steam mobil uygulamasından.

Uygulamanın üzerine basılı tutup "uygulama bilgisi" yazan yere tıklayın açılan sayfada "depolama" yazan kısma tıklayıp "tüm verileri sil" ibaresine tıklayarak uygulamanın verilerini silin ve ardından Steam uygulamasına girerek hesabınıza giriş yapabilirsiniz.

Uygulamanın üzerine basılı tutup "uygulama bilgisi" yazan yere tıklayın açılan sayfada "depolama" yazan kısma tıklayıp "tüm verileri sil" ibaresine tıklayarak uygulamanın verilerini silin ve ardından Steam uygulamasına girerek hesabınıza giriş yapabilirsiniz.

Fakat Steam hesabımın guardı ne olacak.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı