Steam Steam Tools güvenilir mi?

Fraster1905

Femtopat
Daha fazla  
YouTube'da bir video gördüm, videoda adam Steam Tools kullanarak kütüphanesine cokca oyun ekliyor. Ben de yapsam virüs girer mi? PC'de önemli bilgiler var ama yedek PC'de de yapabilirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
YouTube'da bir video gördüm, videoda adam Steam Tools kullanarak kütüphanesine cokca oyun ekliyor. Ben de yapsam virüs girer mi? PC'de önemli bilgiler var ama yedek PC'de de yapabilirim.

Korsan desteği veremiyoruz fakat arka planda mining virüsü olduğunu söylüyorlardı

hocam sana soyleyım ben yedek steam hesabı actım oyunları oraya attım gormussundur ytde maın hesaptada gorunuyor oyunlar ayrıca sılınce oyunlarda gıtmıyor ama genede sen bılırsın emın degılsen yapma bence
teşekkürler

Hocam sana soyleyım ben yedek Steam hesabı açtım oyunları oraya attım gormussundur YT'de maın hesaptada gorunuyor oyunlar ayrıca sılınce oyunlarda gıtmıyor ama gene de sen bılırsın emın degılsen yapma.

Yarın denemeye çalışacağım vaktim olursa RDR2 gibi 2 hesaplı oyunlarda sorun çıkarır mı?

Öncelikle şöyle bir gerçek yatıyor bu oyunlar kütüphaneye ekleniyor ama nereden indirilip yükleniyor belli değil. Oyunların bir bölümü çalıştırılırken sıkıntı yaşatıyor. Şahsen denedim bu program tamamiyle hayal ürünü öylesine inşaa edilmişcesine yaratmışlar tamamen sahte boşa zaman kaybı. Dışarıdan bakılınca hiç denememiş birine göre acayip cazibeli geliyor ama bir iki oyun indirip açmaya çalışınca anlıyor. Güvenilir mi açıkcası bence güvenilmez ve gereği yok zaten babalarının hayrına yapmadıkları kesin küçük bir icon'a 5 tane dosya sürüklüyorsun oldu bitti oyun kütüphane de hazır yüklenmeyi ve çalıştırmayı bekliyor. Bilemiyorum oyun indirilirken belki arka planda farklı şeyler dönüyordur olabilir. Çok sinsi bir şey.

Merhaba, Steam Tools'tan indirdiğim bir oyunu Steam kütüphanesinden nasıl kaldırabilirim?

Selam sanırım kaldırabilmen için o hesabın userdata klasörünü silip sıfırdan tekrar oturum sağlaman gerekiyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı