Daha fazla
Ziraat Bankası TROY kartım var, Steam'de ve Epic'te çalışır mı?
Steam desteklemiyor, Epic Games ise direk "Ziraat Bankası" adı altında desteği mevcut.Ziraat Bankası TROY kartım var, Steam'de ve Epic'te çalışır mı?
Steam desteklemiyor, Epic Games ise direk "Ziraat Bankası" adı altında desteği mevcut.
Hükümetin bankası olduğu için yerli olan TROY'a zorluyorlar ne yazıkki. Bazıları VISA almayı başardığını söylüyor ama son yıllardır komple TROY dağıtıyorlar diye biliyorum şahsen.O kadar da söyledim bankada steam'den oyun alıyorum diye
İşbankası Visa kartım var. Ona havale yaparım ama para kesintisi olacak işte. O biraz sıkıcıHükümetin bankası olduğu için yerli olan Troy'a zorluyorlar ne yazıkki. Bazıları VISA almayı başardığını söylüyor ama son yıllardır komple Troy dağıtıyorlar diye biliyorum şahsen.
Eyvallah denerim olmadı şubeye giderim@Lava Catopuma bankanızı arayın ve Visa ya da Mastercard talebinde bulunun. Muhtemelen "Troy alırsanız şu kadar çip, şu kadar bonus bilmem ne" diyecekler, reddedin. Ziraat Bankası biraz uğraştırıyor Troy'dan vazgeçirmemek için ama çok ısrar ettiğinizde seve seve gönderiyorlar.
Yerli malı yurdun malı kimse TROY'u kullanmamalı. Cidden rezalet.Ziraat Bankası TROY kartım var, Steam'de ve Epic'te çalışır mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.