Huso112 Hectopat Katılım 26 Ocak 2021 Mesajlar 1.477 Makaleler 1 Çözümler 2 4 Ekim 2021 #1 Merhabalar. Normalde Steam'i Flatpak'tan indirdim ve güzelce çalışıyordu. Orada TF2 HUD'ında font arızası; Sürprizbozan: Hata detayı (Hata: 'arkadaşlar' kısmı ve 'oyun seç' kısmındaki açıklamaların Montserrat fontunda olması gerekiyordu) verince multilib yansısından indirdim (runtime olan). Fakat burada da HL ve TF2'de [Arch Linux] SetLocale('enUS.UTF-8') failed. Using 'C' hatası alıyorum. Watch steam garip çalışıyor | Streamable Watch "steam garip çalışıyor" on Streamable. streamable.com Nasıl hallederim?
Merhabalar. Normalde Steam'i Flatpak'tan indirdim ve güzelce çalışıyordu. Orada TF2 HUD'ında font arızası; Sürprizbozan: Hata detayı (Hata: 'arkadaşlar' kısmı ve 'oyun seç' kısmındaki açıklamaların Montserrat fontunda olması gerekiyordu) verince multilib yansısından indirdim (runtime olan). Fakat burada da HL ve TF2'de [Arch Linux] SetLocale('enUS.UTF-8') failed. Using 'C' hatası alıyorum. Watch steam garip çalışıyor | Streamable Watch "steam garip çalışıyor" on Streamable. streamable.com Nasıl hallederim?
Çözüm O O OzgunP 5 Ekim 2021 Huso112 dedi: # en_US.UTF-8 UTF-8 Genişletmek için tıkla... Dosyayı açıp bu satırın önündeki # işaretini sil ve dosyayı kaydet. Sonra sudo locale-gen komutunu çalıştır bakalım. Steam - ArchWiki Generated en_US.UTF-8 locale, preventing invalid pointer error. Genişletmek için tıkla...
Huso112 dedi: # en_US.UTF-8 UTF-8 Genişletmek için tıkla... Dosyayı açıp bu satırın önündeki # işaretini sil ve dosyayı kaydet. Sonra sudo locale-gen komutunu çalıştır bakalım. Steam - ArchWiki Generated en_US.UTF-8 locale, preventing invalid pointer error. Genişletmek için tıkla...
KS KS Huso112 Hectopat Katılım 26 Ocak 2021 Mesajlar 1.477 Makaleler 1 Çözümler 2 5 Ekim 2021 #11 OzgunP dedi: Varsayılan olmadıkça sorun olmaz sanırım. Ayrıca bu Steam wiki'de önerilmiş. Genişletmek için tıkla... Peki hocam. Sürprizbozan: Konu Dışı Bir de bir konum vardı da. Siz sanırım yazılımcısınız. Benim de bu konuda yardıma ihtiyacım var. Sizi o konuya etiketlesem bakar mısınız? Huso112 dedi: Sistemimin dil ayarı ile oynar mı? (GUI ve CLI'da) Genişletmek için tıkla... Bu arada işe yaradı hocam. HUD'daki sıkıntı ise .res dosyalarının Windows'a göre yapılması Son düzenleme: 5 Ekim 2021 Artı 0 Eksi
OzgunP dedi: Varsayılan olmadıkça sorun olmaz sanırım. Ayrıca bu Steam wiki'de önerilmiş. Genişletmek için tıkla... Peki hocam. Sürprizbozan: Konu Dışı Bir de bir konum vardı da. Siz sanırım yazılımcısınız. Benim de bu konuda yardıma ihtiyacım var. Sizi o konuya etiketlesem bakar mısınız? Huso112 dedi: Sistemimin dil ayarı ile oynar mı? (GUI ve CLI'da) Genişletmek için tıkla... Bu arada işe yaradı hocam. HUD'daki sıkıntı ise .res dosyalarının Windows'a göre yapılması