Steam, Ubisoft, Epic Games ve Riot Games hesaplarım gece 21.30'da topluca çalındı

Levelus

Femtopat
Daha fazla  
Yukarıda bahsettiğim hesaplardan Steam'e kurtarma sayısını açtınız diyor elimde olan tek şey hesabı kilitlemekti bütün maillerim değişmiş telefon numaraları değişmiş bütün hesaplarda. Steam'i kurtarmaya çalıştığımda bu hesap için izin verilen kurtarma sayısını aştınız diyor. Epic Games'e mail attım işleme koydular, tek istediğim Epic Games ve Steam hesabım ne yapabilirim? Şu sıralar Steam cevap vermiyormuş kimseye.

E-posta adresin elinde duruyorsa ben Steam hesabımı ticket açarak geri almıştım zamanında. O zaman hem Steam Guard'ı kaldırıp hem de postayı değiştirmişlerdi 1 2 günde almıştım.

Riot games hesapları derken riotun tüm oyunları dahil mi buna ?

E-posta adresin elinde duruyorsa ben Steam hesabımı ticket açarak geri almıştım zamanında. O zaman hem Steam Guard'ı kaldırıp hem de postayı değiştirmişlerdi 1 2 günde almıştım.

Hocam hata bende kurtarma maili spam klasörüne düştüğü için görmemişim o yüzden kurtarma sayısı aşılıyor gibisinden bir şey diyor Ubisoft desen zaten cevap yok Epic Games'sinden bir şey yapmayacağından şüpheliyim Epic Games'te Google ile hesaba erişebiliyorum ama mail değiştirme zamanı Mart'ın 19'una veriyor. Epic Games hesabım sonuç olarak başka bir mail hesabına bağlı .ru ile biten bir hesap.

Riot Games hesapları derken Riot'un tüm oyunları dahil mi buna?

Genel olarak Riot hesabım hocam.

Geçmiş olsun hocam Steam için birkaç gün beklerseniz kendi kendine düzelecektir. Konudan ayrı olarak çalınma sebebi virüs, trojan vb. bulaşması mıydı acaba?

Epic hesabim çalınmıştı benimde. ru uzantısı ile baya yardımcı oldular 1 günü geçmiyor cevap vermeleri hallediyorlar

Epic'te ticket açınca istenen bilgileri eksiksiz verirseniz 3 gün sonunda olumlu dönüş yapıyorlar. Hatta eleman girmiş Fortnite kasmış. V-Papel'lerimi harcamış. Hesap kurtarma islemi yaptıklarında icerikleri silip V-Papel'lerimi geri vermişlerdi. İstedikleri ilk mail kullanıcı adı ve o zamanki bağlı hesapların linkleri ve son alışverişlerde kullanılan kartın son 4 hanesi. Bunları eksiksiz girdiğinizde direk alırsınız. Steam'de yan hesabım çalınmıştı. Onun içinde aktiflestirdigim bir oyun keyini gönderdiğim de aynı gün hesabı geri almıştım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…