Steam, Ubisoft, Epic Games ve Riot Games hesaplarım gece 21.30'da topluca çalındı

Peki Epic Games hakkında bilgisi olan var mı kurtarma talebi işlemini başlattık diye bir mail geldi.
Epic Games hesabı kurtarma talebin​
ID:​
Merhaba,​
Epic Games hesabını kurtarma talebini aldık.​
Şu anda talebini işleme almış bulunmaktayız, sonucu veya herhangi bir ek bilgi gerekip gerekmediğini sana bildireceğiz.​
Teşekkürler,
Epic Games Ekibi​

Sanırım önceki yazdığımı okumadın. Epic hakkında olan bilgiyi vermiştim. Bu gelen mailden tam 3 gün sonra cevap alacaksınız. Eğer ki istenilenleri eksiksiz ve doğru yaptıysanız olumlu yanıt alacaksınız.

Peki hocam olumlu yanıt alamazsam tekrar deneyebiliyor muyum 3 gündür hesaplarına erişimim yok.

Sanırım önceki yazdığımı okumadın. Epic hakkında olan bilgiyi vermiştim. Bu gelen mailden tam 3 gün sonra cevap alacaksınız. Eğer ki istenilenleri eksiksiz ve doğru yaptıysanız olumlu yanıt alacaksınız.

Hocam resmen Google haberi olarak geldi bildirim. Oyunlara çökmüşler dedim.

Peki hocam olumlu yanıt alamazsam tekrar deneyebiliyor muyum 3 gündür hesaplarına erişimim yok.

Evet deneyebiliyorsun. Bende ilk denemem de olumsuz yanıt almıştım ama neredeyse istenen bilgilerin yarısını doldurmamıştım. (benim hatam) 2. başvururumda bütün istenen bilgileri eksiksiz doğru şekilde verince olumlu yanıt aldım. 3+3= 6 gün sonra hesap alındı.

Hocam hata bende kurtarma maili spam klasörüne düştüğü için görmemişim o yüzden kurtarma sayısı aşılıyor gibisinden bir şey diyor Ubisoft desen zaten cevap yok Epic Games'sinden bir şey yapmayacağından şüpheliyim Epic Games'te Google ile hesaba erişebiliyorum ama mail değiştirme zamanı Mart'ın 19'una veriyor. Epic Games hesabım sonuç olarak başka bir mail hesabına bağlı .ru ile biten bir hesap.

Genel olarak Riot hesabım hocam.

Kurtarma maili nasıl spama düşüyorsa günlük mail bakmama rağmen haziran ayı gibi benim de Steam, Supercell ve PUBG hesabımı calmıslardı(aralarında nasıl bir ortak nokta vardı da aldılar bilmiyorum)ama çok can sıkıcı bir olay umarım alır(alacağına inancım tam Steam desteğini ben beğendim 1 gün içinde almıştım ben ama calındıgı gibi fark etmiştim 1-2 saat içinde Epic ve Riot konusunda bir şey diyemem ama sonuna kadar giderse alabilir ben Supercell için 3-4 hafta sürekli denemiştim her gün )

Epic Games'te bir cevap yok EA hesabımı geri aldım Riot hesabımı geri aldım steamdende 1 gün 3 saattir bir şey yok. Ubisoft hesabımı geri alamadım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı