Steam üstünden Cyberpunk 2077 alınır mı?

Korayyakut_35

Femtopat
Daha fazla  
Steam'de Cyberpunk'ın 15 dolar olduğunu gördüm. Sizce nasıl bir oyun? Aslında Kingdom Come: Deliverance 2 alacaktım, ona para biriktiriyordum fakat onu da bir indirimde görünce sorayım dedim. Nasıl bir oyun? Bir de NVIDIA 2060 ekran kartım var, kaç FPS alırım?

Steam'de Cyberpunk'ın 15 dolar olduğunu gördüm. Sizce nasıl bir oyun? Aslında Kingdom Come: Deliverance 2 alacaktım, ona para biriktiriyordum fakat onu da bir indirimde görünce sorayım dedim. Nasıl bir oyun? Bir de NVIDIA 2060 ekran kartım var, kaç FPS alırım?

Buglarını bayağı düzelttiler diye biliyorum ki bence alınır sanırım Steam'deki şu ana kadar oyunun en yüksek indirim yüzdesini almış alınabilir hocam <3

Cyberpunk güzel oyun fakat, bir süre oynayıp bırakırsınız bir sürekliliği yok, oyunun isterseniz bütün ana ve yan görevleri bitirin.

Cyberpunk 2077 hayatımda oynadığım en iyi oyunlardan biri. FSR3 Frame Generation ile Ultra ayarlarda 100 FPS üstünde oynadım. 2060 ekran kartı ile.

DLC'yi kesinlikle alın bu arada DLC bayağı iyi.

Bence Elden Ring al bu indirimlerde. Cyberpunk bir daha indirime girer ancak souls oyunları indirime zor giriyor.

Cyberpunk 2077 hayatımda oynadığım en iyi oyunlardan biri. FSR3 Frame Generation ile Ultra ayarlarda 100 FPS üstünde oynadım. 2060 ekran kartı ile.

DLC'yi kesinlikle alın bu arada DLC bayağı iyi.
Arkadaşın Ekran kartı NVDIA FSR3 de sende olduğu gibi performans alamayacak. 2060 serilerinde de NVDIA da multi gen yok. Tabi bi şekilde dosya atarak aktif edilebiliyor ama yine de beklenen performansı bence vermiyor.
Cyberpunk başına geçip sürekli oynanacak bir oyun değil fakat atmosferi çok farklı bir oyun. Pişman olmazsınız. GTA 5 den çok daha farklı bir yapısı var. DLC ile birlikte alırsanız daha çok eğlenceli olacaktır.

Hocam hayatımda daha hiç souls oyunu oynamadım fakat sizce Elden Ring alınır mı?
Hocam biraz alışma süreci bir de biraz zorlayabilir. Var ben şahsen beğendim. Sanırsam 40-45 saatim olması lazım, bence alınır. İndirimi kaçırmayın zaten arkadaşın dediği gibi Soul biraz geç indirime giriyor.
Hocam hayatımda daha hiç souls oyunu oynamadım fakat sizce Elden Ring alınır mı?
Hocam biraz alışma süreci bir de biraz zorlayabilir. Var ben şahsen beğendim. Sanırsam 40-45 saatim olması lazım, bence alınır. İndirimi kaçırmayın zaten arkadaşın dediği gibi Soul biraz geç indirime giriyor.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı