Steam üzerinden para kazanmak

Abranas

Hectopat
Merhaba iyi günler, sizlere sorum olacaktı. Steam üzerinden nasıl para kazanabilirim? Kart satmak gibi yöntemler duydum ama nasıl yapıldığını bilmiyorum. Bu konu hakkında beni bilgilendirirseniz çok sevinirim.

Bütçe: 100TL ( sizin tavsiyelerinize göre azalabilir veya artabilir)

Merhaba iyi günler, sizlere sorum olacaktı. Steam üzerinden nasıl para kazanabilirim? Kart satmak gibi yöntemler duydum ama nasıl yapıldığını bilmiyorum. Bu konu hakkında beni bilgilendirirseniz çok sevinirim.

Idle Master kullanarak kart kas, geri kalan kartları satın al, tüm kartları sat.

Burdan birisi spesifik bir kart ile para kazanma yöntemi anlatınca o kartların fiyatı artıyor. Aslında karlı bir oyunun kartlarından stoklayıp kar etme konusu açarak piyasayı manipüle etmiş olur ve kar edersiniz.

Kimse size ekmeğini yediği yolu hayrına anlatmaz. Anlatılan yöntemler ise en bilindik ve genelde sizi batıracak veya çok az kazandıracak yöntemlerdir.

Kimse size ekmeğini yediği yolu hayrına anlatmaz. Anlatılan yöntemler ise en bilindik ve genelde sizi batıracak veya çok az kazandıracak yöntemlerdir.
Haklısınız. Ben sadece genel tabirle öğrenmek istedim, teşekkürler.

Buradan birisi spesifik bir kart ile para kazanma yöntemi anlatınca o kartların fiyatı artıyor. Aslında karlı bir oyunun kartlarından stoklayıp kar etme konusu açarak piyasayı manipüle etmiş olur ve kar edersiniz.
Kart desteği olan oyunlardan size verilen kartları belirli fiyatlara satarak para kazanmak anlamına gelir kısaca.
Idle Master kullanarak kart kas, geri kalan kartları satın al, tüm kartları sat.

Yöntemleriniz, bilgileriniz ve yardımlarınız için çok teşekkürler.

Hocam kaç saat içerisinde düşer kartlar?
Yani oyunu alıp kart düşürüp iade etme gibi bir ihtimal olur mu?
En iyi yolu bu. Geçen gün kartlarımı satarak 60₺ elde ettim. Zararım da yok. Puan kasmak için oyun alıyordum kendime, hem puan kastım hem de kart. Kartlardan da geri para kazandım. Basit yöntem.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı