Çözüldü Steam ''Updating Steam'' sorunu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Talha58

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar Steam kurmaya çalışıyorum ama böyle bir sorunla karşılaşıyorum. Lütfen yardımcı olursanız sevinirim. Kaç saattir böyle.
Ekran Görüntüsü (4).png

• Steam'in internete erişmesini engelleyen bir ağda mısın (Üniversite, yurt vb.)?
  • Bilgisayarında Steam'in internete erişmesini engelleyen bir güvenlik yazılımı var mı? Varsa devre dışı bırakıp dener misin?
  • Steam'i çalıştırdığın klasörde Türkçe karakter var mı?
  • Windows 10 kullandığından ve güncel olduğundan emin ol.

• Steam'in internete erişimini engelleyen bir ağda değilim.
  • güvenlik yazılımı var ama devre dışı
  • Recep hocam bu sorunuzu pek anlayamadım.
  • Windows 10 pro 64 bit kullanıyorum.(SÜRÜM 1703).

Recep hocam bu sorunuzu pek anlayamadım.
Steam'i kurduğun yerden bahsediyor. Genellikle default ayarlarda C:/X86/Steam yolunda bulunur. O dosyanın içinde herhangi bir Türkçe karaktere sahip dosya var mı diye soruyor.
Ayrıca o hatayla karşılaştığında Steam'i görev yöneticisinden kapatıp tekrar başlatmayı dener misin?
Ayrıca aynı bilgisayardan bir şey indirmeyi dene o ağ üzerinden. İnternet ile ilgili bir sıkıntı olma ihtimali var.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı