Arkadaşlar merhaba. İlk olarak Discord sesi gelmedi. Sonra kapatıp açtım girmedi. Sonra Steam, Uplay ve benzer uygulamalarda bu hatayı veriyor. Ne yapabilirim?
Windows Update güncelleme denetlemeye basıyorum lakin güncel diyor. İnternetten güncelleme aracı indiriyorum ama gene aynı hatayı veriyor. Ne yapabilirim?
Format attım düzeldi. Konu kapanabilir.
Windows Update güncelleme denetlemeye basıyorum lakin güncel diyor. İnternetten güncelleme aracı indiriyorum ama gene aynı hatayı veriyor. Ne yapabilirim?
Format attım düzeldi. Konu kapanabilir.
Merhaba Recep abi bende aynı hatayı alıyorum rapor paylaşın kısmında önerdiğiniz program bile açılmıyor. Hatam umut arkadaşınkine benzer aynı 0xc0000102 hatası alıyorum daha dün akşam hiçbir şey yokken sabah kalktığımda bilgisayarı açtım ve hiçbir program ve oyunlar açılmıyordu. Bir tek UTorrent'ten indirdiğim Euro Truck hariç. Yardımını bekliyorum bilgisayara format atma gereği duymuyorum.
Kısaca işlevleri; Windows güncellemeleri sonrası kalan gereksiz dosyaları temizleme Windows ISO'larını düzenleme ve sıkıştırma ESD dosyalarınızı ISO'ya çevirme Windows hizmetlerini düzenleme Sistem yedekleme ve geri yükleme Dism++ ile onarım...