Çözüldü Steam, Uplay gibi uygulamalarda 0xc0000102 hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

UmutJSA93

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. İlk olarak Discord sesi gelmedi. Sonra kapatıp açtım girmedi. Sonra Steam, Uplay ve benzer uygulamalarda bu hatayı veriyor. Ne yapabilirim?
Adsız.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Windows Update güncelleme denetlemeye basıyorum lakin güncel diyor. İnternetten güncelleme aracı indiriyorum ama gene aynı hatayı veriyor. Ne yapabilirim?
Format attım düzeldi. Konu kapanabilir.
Windows Update güncelleme denetlemeye basıyorum lakin güncel diyor. İnternetten güncelleme aracı indiriyorum ama gene aynı hatayı veriyor. Ne yapabilirim?
Format attım düzeldi. Konu kapanabilir.

Son düzenleme:
Çözüm
Merhaba Recep abi bende aynı hatayı alıyorum rapor paylaşın kısmında önerdiğiniz program bile açılmıyor. Hatam umut arkadaşınkine benzer aynı 0xc0000102 hatası alıyorum daha dün akşam hiçbir şey yokken sabah kalktığımda bilgisayarı açtım ve hiçbir program ve oyunlar açılmıyordu. Bir tek UTorrent'ten indirdiğim Euro Truck hariç. Yardımını bekliyorum bilgisayara format atma gereği duymuyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Process Monitör açmaya çalışırken gelen hata nedir mesela? DISM onarımı dener misin?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı