Steam uygulaması silinince oyunlar da silinir mi?

furkan3535

Hectopat
Katılım
19 Aralık 2017
Mesajlar
63
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Steam'i silip yüklemek istedim, tüm oyunlar gider mi? Şu an internet olmadıgı icin bakamıyorum, merak ediyorum. C bakıyorum oyun dosyaları duruyor PUBG'den haric. Gidiyor mu oyunlar?


7CE7A0DA-ABE0-427E-A02E-55E4F85AD430.jpg
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Oyunların bağlantı kurduğu dosyalar steam klasörünün içinde bir .dll olarak barındırıldığı için ne yazık ki ben de bu sorunu deneyim edinmiştim. Neyse ki bütün oyunları önceden 1 TB diske yedeklemiştim. :)
 
Arkadaşlar. Çekip vursaydınız daha iyi 400gb oyun vardı evlat acısı çekiyorum şuan [emoji22]
Keşke önce buraya sorup cevap bekleseydiniz :(. Hiç karıştırmadınız mı Steam ayarlarını oyunları yedekle gözüküyor çok rahat oradan. Geçmiş olsun. Her gece 2den 7ye kadar indirirsiniz artık :/
 
eğer klasör içerikleri duruyorsa ve steamapps klasöründeki o oyuna ait .GCF uzantılı dosyalar silinmemiş ise steamı aynı yere tekrar kurduğunuzda veya steamı kurduğunuz yere steamapps klasörünü taşırsanız oyunlarınızın gitmediğini göreceksiniz.
 
beyler oyunları steam klasöründen alıp başka klasöre atsam steam tekrar yükleyince tekrardan steam klasörüne atsam olurmu
Evet, dosyaları yedekleyebilirsiniz C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common kısmında bütün oyunlarınız bulunmakta fakat kütüphanedeki oyunları isterseniz ben yaptığım gibi steamin içine deilde başka yerlere kuruyorum bu steam dosyasını silerken bir problem yaşatmıyor.
 
Evet, dosyaları yedekleyebilirsiniz C:\program files (x86)\Steam\steamapps\common kısmında bütün oyunlarınız bulunmakta fakat kütüphanedeki oyunları isterseniz ben yaptığım gibi Steam'in içine değil de başka yerlere kuruyorum bu Steam dosyasını silerken bir problem yaşatmıyor.

Kanka oradan mesela bloodepoint oyununa bir daha girmeyeceğim indirmicem yani steamappstan kaldırabiliyor muyum çünkü boşa yer kaplıyor.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı