Merhaba arkadaşlar. Windows 8.1 kullanıcısı idim ve ses ile alakalı herhangi bir problemim yoktu. Uzun zamandır oyunu oynayamadım. Bu yüzden problemin işletim sisteminden kaynaklı olup olmadığını bilemiyorum.
Steam ses ayarlarını kontrol etim. Fakat "Mikrofonu Test Et" seçeneğine tıkladığım zaman ne ses çizgisinde oynama oluyor ne de kendi sesim bana geliyor. CS:GO 'da da aynı problem var. Oyun içi 'K' tuşuna basmama ve konuşma ikonunun çıkmasına rağmen sesim karşıya gitmiyor. İşletim sistemim Windows 10. Bundan dolayı olabilir mi ? Eğer sorun işletim sisteminde ise bunu nasıl çözebilirim ?
Sorunun işletim sisteminde olduğunu sanmıyorum. Aynı sorun benimde başıma geldi, Windows 7 kullanıyorum. Mikrofonu başka bir jak'a takarak deneyin. Ses sürücülerini güncelleyin eğer güncel değilse. TeamSpeak kullandığım için çözmeye hiç uğraşmadım.
Sorunun işletim sisteminde olduğunu sanmıyorum. Aynı sorun benimde başıma geldi, Windows 7 kullanıyorum. Mikrofonu başka bir jak'a takarak deneyin. Ses sürücülerini güncelleyin eğer güncel değilse. TeamSpeak kullandığım için çözmeye hiç uğraşmadım.
Başka bir programda sesim gidiyor. Sadece bu problem Steam tabanlı oyunlarda var.
Konu güncel. Yardımcı olabilecek varsa çok mutlu olacağım. Gerçekten benim için çok büyük problem teşkil ediyor.
Steam 'i ve CS:GO 'yu kaldırıp tekrar kurmama rağmen sıkıntı devam ediyor.
Aynı problemi bende yaşamıştım. Uzun süre girmediğimde oyuna mikrofondan ses karşıya gitmiyordu. Eğer donanımsal bir hatanız yok ise yada kablolarda herhangi bir kopukluk sistemi yeniden başlatınca sorun düzeliyor.
Aynı problemi bende yaşamıştım. Uzun süre girmediğimde oyuna mikrofondan ses karşıya gitmiyordu. Eğer donanımsal bir hatanız yok ise yada kablolarda herhangi bir kopukluk sistemi yeniden başlatınca sorun düzeliyor.