Steam ve CS:GO'da Mikrofon Ses Gitmeme Sorunu

JustWatch

Hectopat
Yer
Türkiye
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhaba arkadaşlar. Windows 8.1 kullanıcısı idim ve ses ile alakalı herhangi bir problemim yoktu. Uzun zamandır oyunu oynayamadım. Bu yüzden problemin işletim sisteminden kaynaklı olup olmadığını bilemiyorum.
Steam ses ayarlarını kontrol etim. Fakat "Mikrofonu Test Et" seçeneğine tıkladığım zaman ne ses çizgisinde oynama oluyor ne de kendi sesim bana geliyor. CS:GO 'da da aynı problem var. Oyun içi 'K' tuşuna basmama ve konuşma ikonunun çıkmasına rağmen sesim karşıya gitmiyor. İşletim sistemim Windows 10. Bundan dolayı olabilir mi ? Eğer sorun işletim sisteminde ise bunu nasıl çözebilirim ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sorunun işletim sisteminde olduğunu sanmıyorum. Aynı sorun benimde başıma geldi, Windows 7 kullanıyorum. Mikrofonu başka bir jak'a takarak deneyin. Ses sürücülerini güncelleyin eğer güncel değilse. TeamSpeak kullandığım için çözmeye hiç uğraşmadım.

Sorunun işletim sisteminde olduğunu sanmıyorum. Aynı sorun benimde başıma geldi, Windows 7 kullanıyorum. Mikrofonu başka bir jak'a takarak deneyin. Ses sürücülerini güncelleyin eğer güncel değilse. TeamSpeak kullandığım için çözmeye hiç uğraşmadım.
Başka bir programda sesim gidiyor. Sadece bu problem Steam tabanlı oyunlarda var.

Konu güncel. Yardımcı olabilecek varsa çok mutlu olacağım. Gerçekten benim için çok büyük problem teşkil ediyor.
Steam 'i ve CS:GO 'yu kaldırıp tekrar kurmama rağmen sıkıntı devam ediyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
bu videoda sorunun nasıl çözüleceğini anlattım, istersen bakabilirsin. :)

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
bu videoda sorunun nasıl çözüleceğini anlattım, istersen bakabilirsin. :)

Problemim kendi kendine çzöüldü.

Aynı problemi bende yaşamıştım. Uzun süre girmediğimde oyuna mikrofondan ses karşıya gitmiyordu. Eğer donanımsal bir hatanız yok ise yada kablolarda herhangi bir kopukluk sistemi yeniden başlatınca sorun düzeliyor.
Yukarıda ki yorumda da belirttiğim gibi problemim kendi kendine çözüldü. İlginiz için teşekkürler.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı