Steam ve haksız banları

mustafa kkkkk

Centipat
Geçen hafta altını çizerek söylüyorum hile yapmadığım halde CS:GO'dan ban yedim. Ben de bunun üzerine Steam destek ile iletişime geçtim fakat hiçbir şey yapmıyorlar. Gidin oyunumu izleyin hile yapmadığımı göreceksiniz falan diyorum aynı şeyleri söyleyip beni geçiştiriyorlar. Sonra dün yazdım bu sefer de beni engellemişler 13 Ekim'e kadar yazı yazamazmışım. Fakat bugün ayın 15'i ve ben hala yazamıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bazen hileler bile ban yemiyorken sizin haksız yere ban yemeniz imkansız. Bari hile yaptım diye söyleyin de insanlar yardım etsin.

Artı -4 Eksi
Valvenin en son getirdigi hile koruma sisteminde arkaplanda calisan ve oyuna etki eden uygulamalar hile olarak algilanabiliyor. Mesela ben MSI Afterburner acamiyorum CS:GO da direk uyarı veriyor. Benzeri durum sende olabilir. Arkaplanda calisan bir program yada virus oyuna etki etmiş ve VAC bunu hile olarak algilamis olabilir diye dusunuyorum.

Bazi kullanıcılara 8 9 ay sonra geri döndüğü oluyor steam sisteminin, biraz fazla bekleyebilirsiniz

Kart toplama uygulamaları var idle Master gibi öyle bir şey açıp oyuna girerseniz de VAC ban yiyebilirsiniz.

Yahu bu türler öyle bir psikolojiye girmişler ki, oyun içinde hile açıp biz bunu kimseye çaktırmıyoruz psikolojisi, Valve banlayınca o psikolojisinden de çıkamıyor, 7300 saat oynamisligim var, her sene madalyayı en az üç kere tur attirmışım, ve şimdiye kadar ban yemedim, çünkü hiç hile kullanmadım. Bir arkadaşın yazdığı gibi benim de kendime hile misin sen dediğim çok fazla garip vuruşların, headshot larim var, smoke ici vuruşlar ama hiç ban'ım yok, çok garip değil mı, yazık sen nasıl ban yedin, tüh tüh. Artık öyle bir hal aldılar ki gıcık oluyorum, günde en az 3, 4 report olmadığın oyuncu var ve en az 8 Overwatch izliyorum ve yüzde 99 hile katıksız, ama en komiği o çaktırmama hareketleri.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Steam desteği taciz etmenin anlamı yok, haketmişsiniz, her dakika Steam desteğe " Banımı açın yalvarırım, ben bir şey yapmadım " diye taciz ederseniz tabii bu şekilde cevap alırsınız, forum köşelerinde ağlayıp banımı nasıl açabilirim diyeceğinize yaptığınız şeyleri düşünün.

VAC Banlar kalıcıdır ve tartışmaya açık değildir, Steam destek tarafından kaldırılamazlar.

OW Banı da aynı şekilde.

Hile açmadıysanız ban yemeniz neredeyse imkansız. Şimdi bana Xantares örneği, Scream örneği, Türkcan örneği verenler olacak, başka örnekleriniz yok mu?
Herkesi kendimiz sanmak? Ön yargı falan yok. Madem hile değil neden Steam destek geri dönüş yapmıyor. Asıl siz yapmayın şunu.
Steam destek geri dönüş yapmaz, yapamaz. Bu diğer oyunlar için de geçerli, sana nerede ban yaptığını mı anlatacak adamlar? Yapmadan önce düşünecektin, kuru kuru düşünün bakem.
Flusha'nın hile olduğunu E-Spor'u takip eden herkes biliyor.
Flusha'ya da hile demezsin btw.
Ayrıca haksız yere ban yenilmiyor ise Flusha konusu ne olacak? Adam VAC yediği için artık oyunda envanter bile dizmiyor.
Kaç kere gördün Flusha'yı ban yerken?

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…