Steam ve Ubisoft hesapları aynı gün çalındı

Lm1994

Hectopat
Bunca yıllık oyunculuk serüvenimde bu durumu ilk defa yaşıyorum herhangi bir virüs linkine tıklamadığıma eminim, hesapları geri almak için gerekli işlemleride yaptım, aktif olduklarında Ubisoft canlı destek ile de görüşeceğim, umarım hızlı çözümlü geri dönüş alırım, 10-15 yıllık hesaplar bayağı maddi manevi emek var umarım geri alabilirim.
Dostlar merak ettiğim hesaplarımın nasıl çalındığı, mail hesabıma baktığımda adam kendi hesabıymış gibi şifreleri vs. ne varsa değiştirmiş, hesapları geri alabilirsem tekrar çalınmaması için önerileriniz var mıdır acaba yardımcı olabilir misiniz?
(Mail hesabımın şifresini vs. değiştirdim).

Son düzenleyen: Moderatör:
Kaspersky bir sorun göremediyse pek bir şey olacağını sanmam hocam ama siz yine de şifrelerinizi yenileyin ve hareketlerinizi kontrol edin.

Ubisoft'un geri dönüşleri bayağı uzun sürüyormuş canlı sohbet desteğini de kapatmışlar, e mailim şu an da kayıtlı gözükmüyor, belli ki ne var ne yok değiştirmişler ama ben fatura ekran görüntülü bir şekilde desteğe mesaj attım kim bilir ne zaman geri dönerler, Steam'de ise son kullandığım kart no fatura bilgisini ekleyerek mesaj attım ve hesabı geri aldım ama yapan kişi emailimede hacklemiş Steam hesabımı tekrar geri almış daha sonra tekrar hesabı kurtarmak istediğimde kurtarma deneme sayısını aştınız diye hata aldım hesabı almak için bayağı denemişler galiba, şu an Steam'in ve Ubisoft'un keyfini bekliyorum, e mail 2 aşamalı doğrulama yaptım ama hâlâ aklım almıyor nasıl hacklendim hiçbir fikrim yok, biilmediğim bir linke tıklamadığıma o kadar eminim ki, moralman sıfır durumdayım, onca yıl emek vs. gitti.

Ubisoft'un geri dönüşleri bayağı uzun sürüyormuş canlı sohbet desteğini de kapatmışlar, e mailim şu an da kayıtlı gözükmüyor, belli ki ne var ne yok değiştirmişler ama ben fatura ekran görüntülü bir şekilde desteğe mesaj attım kim bilir ne zaman geri dönerler, Steam'de ise son kullandığım kart no fatura bilgisini ekleyerek mesaj attım ve hesabı geri aldım ama yapan kişi emailimede hacklemiş Steam hesabımı tekrar geri almış daha sonra tekrar hesabı kurtarmak istediğimde kurtarma deneme sayısını aştınız diye hata aldım hesabı almak için bayağı denemişler galiba, şu an Steam'in ve Ubisoft'un keyfini bekliyorum, e mail 2 aşamalı doğrulama yaptım ama hâlâ aklım almıyor nasıl hacklendim hiçbir fikrim yok, biilmediğim bir linke tıklamadığıma o kadar eminim ki, moralman sıfır durumdayım, onca yıl emek vs. gitti.

Hocam geçmiş olsun tekrardan ama linke tıklamanızla alakalı değil sadece. Son zamanlar da PC'ye flash bellek ve benzeri şeyler bağladıysanız casus yazılım da yemiş olabilirsiniz.

Hocam geçmiş olsun tekrardan ama linke tıklamanızla alakalı değil sadece. Son zamanlar da PC'ye flash bellek ve benzeri şeyler bağladıysanız casus yazılım da yemiş olabilirsiniz.

Discord'a vpn ile girmek dışında extra bir şey yapmadım, vpn uygulamasındanda olacağını sanmıyorum, kullandığım uygulama mulvad vpn.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı