Satılık Steam Ve Uplay Hesabı

Elwess

Kilopat
Yer
İstanbul/4.Levent
Daha fazla  
18 LEVEL Steam Hesabı
Oyunlar:
2019.04.20-22.18.png

Fiyat: Tekliflere açık

Uplay Hesabı
Oyunlar:
The Division 2
Rainbow Six Siege
Assassin's Creed Black Flag
Assassin's Creed Unity

Fiyat:200 TL (Pazarlık Olur)

Son düzenleyen: Moderatör:
AC Black Flag ile unityi'nin fiyatını eklemezseniz alıcı bulursunuz. Zamanında o oyunlar zaten bedavaya verildi ki zaten unity hala bedava dağıtılıyor, bedava oyuna para vericek keriz bulamazsın , şuan o fiyat kazık duruyor.

Zaten onlardan ek para almıyorum. Sadece hesapta bulunduğunu göstermek istedim. Ayrıca oraya 200 TL yazdım ancak 200'e satılmayacağını biliyorum. Zaten The Division 2 dışında önemli bir oyun yok.
Merak etmeyin keriz yerine koymuyorum ki bu forumda da keriz biri olacağını düşünmüyorum. Saygılar.

Zaten onlardan ek para almıyorum. Sadece hesapta bulunduğunu göstermek istedim. Ayrıca oraya 200 TL yazdım ancak 200'e satılmayacağını biliyorum. Zaten The Division 2 dışında önemli bir oyun yok.
Ha, tamam ozaman benim hatam, ayrıca R6 da önemli bir oyun bence öyle demeyin.

E tabiki de, sonuçta R6 Ubisoft yapımı ki zaten R6 dediğim gibi Uplaye bağlı sadece Uplay'de olması indirip oynanması için yeterli, steam illaki gerekli değil.
Merhaba bende Far cry 5 Uplay hesabı vardı ama Steam yoktu indir'e basınca Steam'e yönlendiriyor orda da satın alma butonu çıkıyordu...
Bu söylediğiniz bu oyunda geçerli degil sanırım.

Merhaba bende Far cry 5 Uplay hesabı vardı ama Steam yoktu indir'e basınca Steam'e yönlendiriyor orda da satın alma butonu çıkıyordu...
Bu söylediğiniz bu oyunda geçerli degil sanırım.
İki taraftan ayrı ayrı aldırması mantıklı görünmüyor. Uplay destekle görüşmenizi öneririm aynı oyuna orjinal fiyatının iki katını vermek dolandırıcılıktan başka bir şey değil.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı