Steam ve Valorant hesabımı nerede satabilirim?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

messiciperry

Decapat
Arkadaşlar bilgisayarımı satıyorum bü yüzdende oyun oynayamayacağımdan dolayı hem Steam hem de Valorant hesabımı satıyorum, Valorant hesabımı nerede satabilirim, hangi sitelerde? Şahsen Steam hesabımı satmakta diğer sitelere güvenemedim.
İçinde popüler oyunlar var. (GTA 5, Witcher 3, The Sims 4, The Forest falan var linkte görürsünüz zaten)

Steam
1681758516401.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar bilgisayarımı satıyorum bü yüzdende oyun oynayamayacağımdan dolayı hem Steam hem de Valorant hesabımı satıyorum, Valorant hesabımı nerede satabilirim, hangi sitelerde? Şahsen Steam hesabımı satmakta diğer sitelere güvenemedim.
İçinde popüler oyunlar var. (GTA 5, Witcher 3, The Sims 4, The Forest falan var linkte görürsünüz zaten)

Steam
Eki Görüntüle 1744136

Steam hesabınız o kadar etmez. Kimse vermez yani. O site yanlış gösteriyormuş bir de forumda öyle diyorlardı.

Valorant envanterini atabilir misin?

Steam hesabınız o kadar etmez. Kimse vermez yani. O site yanlış gösteriyormuş bir de forumda öyle diyorlardı.

Evet, ben de öyle düşündüm, 600 eder gibi.

Valorant envanterini atabilir misin?

Şu an Valorant'a giremiyorum. Ekran kartı yetersiz kalıyor ileri ki zamanlarda yeni bir parça geliyor 2 güne o zaman SS atarım ama hatırladığım kadarıyla şöyleydi hesap:
  • Bıçak: Yağmacı bıçak, bpler.
  • Vandal: Ejder, asil, delipop, BP'ler. (Hepsi açık.)
  • Phantom: Özel harekat, uzay avcısı, BP'ler.
  • Classic: Asil. BP.
Birkaç tane daha vardı şu an aklıma getiremiyorum. Dediğim gibi parça geldiğinde SS atarım.

İtemsatış'ta satabilirsin ama hesap satışı yasak.

Güvenilir midir, bilgiler çalınır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet, ben de öyle düşündüm, 600 eder gibi.

Şu an Valorant'a giremiyorum. Ekran kartı yetersiz kalıyor ileri ki zamanlarda yeni bir parça geliyor 2 güne o zaman SS atarım ama hatırladığım kadarıyla şöyleydi hesap:
  • Bıçak: Yağmacı bıçak, bpler.
  • Vandal: Ejder, asil, delipop, BP'ler. (Hepsi açık.)
  • Phantom: Özel harekat, uzay avcısı, BP'ler.
  • Classic: Asil. BP.
Birkaç tane daha vardı şu an aklıma getiremiyorum. Dediğim gibi parça geldiğinde SS atarım.

Güvenilir midir, bilgiler çalınır mı?
Bir çok kişi hesaplarını satmak için ilan vermiş gidip bakabilirsiniz ama önermiyorum.

bıçak: yağmacı bıçak, bpler.
vandal: ejder, asil, delipop, bpler. (hepsi açık)
phantom: özel harekat, uzay avcısı, bpler.
classic: asil. bp.
Bu hesapta çok etmez dostum tam bir değer söyleyemem ama muhtemelen 500 ile 700 TL arası bir sayı çıkar. Çünkü değerli skinlerin yok. Champions setleri, Arcane Sheriff vs. bunlar zaten 2 katına çıkarıyor hesabı çünkü bir daha markete veya gece pazarına gelmeyecek o yüzden değeri yüksek. Ayrıca bıçakların da yok zaten 1 adet bıçağın varmış Battle Pass hariç.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı