Steam verilen hediyeyi aldı

YourName

Centipat
Katılım
20 Nisan 2020
Mesajlar
34
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar ben 22 Ağustos tarihinde bir arkadaşımdan BioShock Collection hediyesi aldım bu sabah bilgisayarı açtığımda Steam'da uyarı geldi "Aldığınız bir hediye iade edildi" diye. Bu hediye neden iptal edildi aradan neredeyse 4 ay var
Yazan mesaj:
"Arkadaşın ismi" tarafından yakın zamanda size gönderilen hediye, başarılı bir şekilde iade edildi. Bunun sonucu olarak bu hediye ile ilişkilendirilmiş oyun artık oynanamayacaktır. Bu oyunun yerel içeriğini güvenle silebilirsiniz. İadenin sizin bilginiz haricinde gerçekleştiğini düşünüyorsanız, arkadaşınızla iletişime geçmelisiniz.

Ne yapmam lazım? Oyunun iadesini istememiştim ki.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Hediyelerin belli bir süresi var. O süre zarfı içerisinde eğer kabul edilmezler ise otomatik olarak Steam iadesini yapıyor.

Edit: Sanırım yanlış anlamışım, arkadaşınız herhangi bir iade prosedürü başlatmış mı peki? Sorunla ilgili olarak steam destek'e yazabilirsiniz, size detaylı bilgi vereceklerdir.
 
Öncelikle hediyeyi ağustos ayında kabul ettim hatta Collection olduğu için 2 oyunu da bitirmiştim yani 14 gün geçti 2 saat oynadım steam desteğe nasıl başvuracağım ?
Arkadaşıma steam üzerinden yazı yazsam dahi geri dönüş yapmıyor
 
Oyunlar bu şekilde iade edilebiliyor. Şu sıralar çok oluyor. Steam desteğe oyunu iade etmek istiyorum deyince oluyor. Tavsiyem bu.

1605693059817.png
 
Steam desteğe ağustosta oyunu hediye olarak aldığımı 18 Kasım yani bugün böyle bir şeyle karşılaştığımı söyledim.
Konuyla halen ilgilenen var mı bilmiyorum ama hediyeyi atan arkadaşın kredi kartı tüm hesapları vb. dediğine göre gitmiş.
 
Son düzenleme:

Geri
Yukarı