Steam veya Amazon'dan para çekilir mi?

Seb4stian VetteL

Centipat
Merhaba iyi sosyaller. Ben gecenlerde bir turnuvaya katıldım ve kazandım fakat kazandığım parayı ya Amazon'ya da Steam'e alabiliyorum sadece, eğer parayı Steam veya amazona cekersem oradan da karta alabilir miyim?

Amazona çekerseniz hediye kartı olarak verilir ve Amazon'dan alışveriş yaparsın Amazon'dan karta atmanın yasal yolu var mı yok mu bilemiyorum ama Steam'de biriyle anlaşıp nakit karşılığı ona oyunu atabilirsin(dolandırılma ihtimali yüksek tavsiye etmem)

Yok alamazsın. Steam'den tanıdıklarına indirimli fiyattan oyun atabilirsin. Aynı şey Amazon alışverişleri için de geçerli tabii.

Bence amazona al alacak bir şeyin olur. Steam'de oyundan geçirip eşya alıp başkasına al sat derken komisyondan yarısı uçabilir.

Amazondan almak daha mantıklı bence. Hem kendinize ürün alabilirsiniz hem de indirimde ürün alıp üstüne kar koyarak başkasına satabilirsiniz. Bunu yapabilirseniz sadece turnuvadan gelen parayı almış olmaz aynı zamanda ticaret yaparak paranızı artırmış olursunuz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…