Aynı hataya ben de düşmüştüm geri alamadım çekemedim parayı. 1 hafta sonra stoklar yenilendi aldım cüzdan kodumu.Merhaba, Perdigital'e para yatırmıştım Steam cüzdan kodu almak için, fakat 1-2 haftadır stoklarda yok, parayı nasıl karta geri çekebilirim?
Eft-Havale ile yatırdım.
Hocam ne zaman yenilendi ya, neyse tamam teşekkürler hocam.Aynı hataya ben de düşmüştüm geri alamadım çekemedim parayı. 1 hafta sonra stoklar yenilendi aldım cüzdan kodumu.
Hocam yazmayı unutmuşum canlı desteğe yazarak şansınızı deneyin.Hocam ne zaman yenilendi ya, neyse tamam teşekkürler hocam.
Hocam yapay zeka hiç bir şeye yaramıyor ki, müşteri hizmetleri vs. de yokHocam yazmayı unutmuşum canlı desteğe yazarak şansınızı deneyin.
İndirim bitene kadar stok yenilenir yüksek ihtimalle. Beklemekten başka yapabileceğiniz bir şey yok.Hocam yapay zeka hiç bir şeye yaramıyor ki, müşteri hizmetleri vs. de yok
İnşallah, neyse teşekkürler.İndirim bitene kadar stok yenilenir yüksek ihtimalle. Beklemekten başka yapabileceğiniz bir şey yok.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.