Steam Visual C++ dosyalarını kuramıyor

• Konuyu başlatan CVTT
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 6
  • Görüntüleme 4.558
İşletim sistemi
Windows 10

CVTT

Femtopat
Daha fazla  
Öncelikle iyi forumlar arkadaşlar, daha önce sıkıntı yaşamadığım ancak her nedendir bilemediğim şekilde son birkaç haftada PC'ye yeni yüklemiş olduğum oyunlarda ilk defa çalıştırmaya hazırlanırken Visual C++ dosyasını kurmaması hatası ile karşılaşıyorum.

Çeşitli sitelerde konu ile ilgili olarak araştırma yaptım. Gerek Windows 10 son sürüm yüklü olsun gerekse Visual C++ dosyalarını silerek manuel olarak yüklemeye çalışmam olsun hepsini denedim ancak bir türlü aşağıdaki resimde göreceğiniz dosyayı yükleyemedim. Dosyanın yolunu aradım ancak söylediği klasör ortada yok.

Yaşamış olduğum hatanın, yüklemeye çalıştığım dosyanın ve bilgisayarda yüklü olan Visual C++ dosyalarının görüntülerini aşağıya bırakıyorum. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Dosya Ekleri

• sdasa.JPG
    sdasa.JPG
    55,8 KB · Görüntüleme: 205
  • dfdfsf.JPG
    dfdfsf.JPG
    66,3 KB · Görüntüleme: 175
  • dffddf.JPG
    dffddf.JPG
    44,8 KB · Görüntüleme: 201
Öncelikle iyi forumlar arkadaşlar, daha önce sıkıntı yaşamadığım ancak her nedendir bilemediğim şekilde son birkaç haftada PC'ye yeni yüklemiş olduğum oyunlarda ilk defa çalıştırmaya hazırlanırken Visual C++ dosyasını kurmaması hatası ile karşılaşıyorum.

Çeşitli sitelerde konu ile ilgili olarak araştırma yaptım. Gerek Windows 10 son sürüm yüklü olsun gerekse Visual C++ dosyalarını silerek manuel olarak yüklemeye çalışmam olsun hepsini denedim ancak bir türlü aşağıdaki resimde göreceğiniz dosyayı yükleyemedim. Dosyanın yolunu aradım ancak söylediği klasör ortada yok.

Yaşamış olduğum hatanın, yüklemeye çalıştığım dosyanın ve bilgisayarda yüklü olan Visual C++ dosyalarının görüntülerini aşağıya bırakıyorum. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
Bunu kurar mısınız?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Attığım videoda anlatılıyor bende bu videoda anlatılanlara göre indirmiştim sorunsuz çalışıyor :)

Hem video hem de all in one olarak denedim ancak yükleme resimdeki dizine geldiğinde sorun oluşuyor. Diğerleri sorunsuz yükleniyor. Görseldeki dizin bir türlü yüklenmiyor.

Dosya Ekleri

• 11.JPG
    11.JPG
    11,3 KB · Görüntüleme: 78
All Runtimes Hocam bu linkten indirip güvenli modu komut istemi ile başlattıktan sonra dener misiniz?
Yaptım ancak durum yine aynı bahsettiğim tek pakette hata veriyor. Browse ile dosya yolunu aradım manuel kurulum için ancak visual'ın diğer paket dosyalarının tamamı yüklü ve var iken bu paketin belirtmiş olduğu dosya bulunmuyor.

hata ekranında yazan dosya yolu şu şekilde; C:\ProgramData\Package Cache\{EEA66967-97E2-4561-A999-5C22E3CDE428}v14.25.28508\packages\vcRuntimeMinimum_amd64\

bu klasörü C:\ProgramData\Package Cache de manuel olarak oluşturup yükleme komutu veremiyor muyuz acaba ?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı