Daha büyük daha fazla öğe koyabiliyorsunuz diye biliyorum.Merhaba. Bunların farkı ne? Ona göre alım yapacağım.
Eki Görüntüle 1851451
6000 olanın farkı ne 3000 olanın farkı ne?
Daha büyük daha fazla öge koyabiliyorsunuz diye biliyorum.
Oyun vitrini zaten bedava olduğu için muhtemelen oyun vitrininden 2 tane oldu.Ben 3000 puanlık oyun vitrinini aldım hiçbir şey gelmedi ama.
Profili düzenle kısmana bakın gelmiştir.Ben 3000 puanlık oyun vitrinini aldım hiçbir şey gelmedi ama.
3000 puan olanlar mevcut vitrininin seviyesini yükseltir. Mesela "Oyun Koleksiyoncusu" vitrininde level arttırdıkça dört oyun daha ekleyebiliyorsun vitrinine. 6000 puan olanlarda direkt yeni bir vitrin alıyorsun. Mesela normalde profilinde bir tane "Oyun Koleksiyoncusu" vitrini sergileyebilirken artık iki tane sergiliyebiliyorsun.6000 olanın farkı ne 3000 olanın farkı ne?
Vitrinini düzenlerken dört tane daha oyun ekleyebileceğini göreceksin. Olan şey bu.Ben 3000 puanlık oyun vitrinini aldım hiçbir şey gelmedi ama.
hocam bende vitrin felan yok3000 puan olanlar mevcut vitrininin seviyesini yükseltir. Mesela "Oyun Koleksiyoncusu" vitrininde level arttırdıkça dört oyun daha ekleyebiliyorsun vitrinine. 6000 puan olanlarda direkt yeni bir vitrin alıyorsun. Mesela normalde profilinde bir tane "Oyun Koleksiyoncusu" vitrini sergileyebilirken artık iki tane sergiliyebiliyorsun.
Vitrinini düzenlerken dört tane daha oyun ekleyebileceğini göreceksin. Olan şey bu.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.