Steam vitrini nasıl yapılır?

Kart düşürme hakkım var, uygulamada da gözüküyor zaten. Ama düşmüyor.
Uygulama çalışmıyor mu artık acaba?

O uygulamayı hiç kullanmadım desem yeridir. Bilemiyorum maalesef. Zaten bu tarz uygulamaların hiçbir zaman stabil çalıştığını görmedim. Büyük ihtimal uygulama kaynaklıdır.

O uygulamayı hiç kullanmadım desem yeridir. Bilemiyorum maalesef. Zaten bu tarz uygulamaların hiçbir zaman stabil çalıştığını görmedim. Büyük ihtimal uygulama kaynaklıdır.
Oyunun direk 5 kartını da satın almaya kalksam 2.60 TL diyor.
Sadece 100 exp veriyor değil mi bu?
Çok pahalı değil mi o halde? 3-4 level atlamak için 30 lira para mı vermem gerekiyor?

Çok pahalı değil mi o halde? 3-4 level atlamak için 30 lira para mı vermem gerekiyor?

Insurgency ve Bioshock Infinite rozetlerini işleyebilirsiniz.
Ben 10dk önce işledim 6 level atladım. :D (Topluluk görevini tamamladığım için de atlamış olabilirim.)

Insurgency ve Bioshock Infinite rozetlerini işleyebilirsiniz.
Ben 10dk önce işledim 6 level atladım. :D (Topluluk görevini tamamladığım için de atlamış olabilirim.)
Insurgency'in rozetlerini aldım, 2 lira harcadım. 100 exp geldi sadece. Bu şekilde para dayanmaz ki hocam buna. :(

Evet pahalı gibi biraz. En ucuz rozetleri işlesek bile en ucuz rozetin 5. seviyesi 6-7 liraya denk geliyor. Ben şahsen seviye atlamak için üçüncü taraf siteleri kullanıyorum. Uygun fiyata denk geliyor. Örnek olarak bu site.

Evet pahalı gibi biraz. En ucuz rozetleri işlesek bile en ucuz rozetin 5. seviyesi 6-7 liraya denk geliyor. Ben şahsen seviye atlamak için üçüncü taraf siteleri kullanıyorum. Uygun fiyata denk geliyor. Örnek olarak bu site.
Uğraşmak istemediğimden seri seri Insurgency kartlarını aldım. 5 seviye Insurgency rozetim oldu. :D Gitti paracıklar ama olsun.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı