Herixa Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Ekim 2019 Mesajlar 4.649 Çözümler 24 30 Mayıs 2021 #1 Merhaba, bu konudaki kodları denedim ancak olmadı. GIF'in boyutundan kaynaklı oluyor olabilir mi? Yoksa yeni kod mu lazım? @Ellie Williams Son düzenleyen: Moderatör: 30 Mayıs 2021
Merhaba, bu konudaki kodları denedim ancak olmadı. GIF'in boyutundan kaynaklı oluyor olabilir mi? Yoksa yeni kod mu lazım? @Ellie Williams
Çözüm Ellie Williams 30 Mayıs 2021 Evet, GIF'ten kaynaklı. Yüklenen GIF'lerin en az 506 piksel genişliğinde olması gerekiyor, yoksa boşluklar oluşuyor. Düzenleyip geri gönderdim.
Evet, GIF'ten kaynaklı. Yüklenen GIF'lerin en az 506 piksel genişliğinde olması gerekiyor, yoksa boşluklar oluşuyor. Düzenleyip geri gönderdim.
Ellie Williams Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Eylül 2016 Mesajlar 12.165 Makaleler 35 Çözümler 332 30 Mayıs 2021 #2 Hangi tarayıcı üzerinden deniyorsunuz? Artı 0 Eksi
KS KS Herixa Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Ekim 2019 Mesajlar 4.649 Çözümler 24 30 Mayıs 2021 #3 Ellie Williams dedi: Hangi tarayıcı üzerinden deniyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Firefox ve Opera GX. Artı 0 Eksi
Ellie Williams dedi: Hangi tarayıcı üzerinden deniyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Firefox ve Opera GX.
Ellie Williams Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Eylül 2016 Mesajlar 12.165 Makaleler 35 Çözümler 332 30 Mayıs 2021 #4 Doğru yaptığınıza emin misiniz? Az önce denedim, çalışıyor. GIF'ten kaynaklı da olabilir. Atabilir misiniz yüklemeye çalıştığınız GIF'i bana? elliewilliams.ts@protonmail.com Artı 0 Eksi
Doğru yaptığınıza emin misiniz? Az önce denedim, çalışıyor. GIF'ten kaynaklı da olabilir. Atabilir misiniz yüklemeye çalıştığınız GIF'i bana? elliewilliams.ts@protonmail.com
KS KS Herixa Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Ekim 2019 Mesajlar 4.649 Çözümler 24 30 Mayıs 2021 #5 Ellie Williams dedi: Doğru yaptığınıza emin misiniz? Az önce denedim, çalışıyor. GIF'ten kaynaklı da olabilir. Atabilir misiniz yüklemeye çalıştığınız GIF'i bana? elliewilliams.ts@protonmail.com Genişletmek için tıkla... Mail üzerinden gönderdim hocam. Artı 0 Eksi
Ellie Williams dedi: Doğru yaptığınıza emin misiniz? Az önce denedim, çalışıyor. GIF'ten kaynaklı da olabilir. Atabilir misiniz yüklemeye çalıştığınız GIF'i bana? elliewilliams.ts@protonmail.com Genişletmek için tıkla... Mail üzerinden gönderdim hocam.
Ellie Williams Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Eylül 2016 Mesajlar 12.165 Makaleler 35 Çözümler 332 30 Mayıs 2021 #6 Evet, GIF'ten kaynaklı. Yüklenen GIF'lerin en az 506 piksel genişliğinde olması gerekiyor, yoksa boşluklar oluşuyor. Düzenleyip geri gönderdim. Artı 0 Eksi Çözüm
Evet, GIF'ten kaynaklı. Yüklenen GIF'lerin en az 506 piksel genişliğinde olması gerekiyor, yoksa boşluklar oluşuyor. Düzenleyip geri gönderdim.
KS KS Herixa Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Ekim 2019 Mesajlar 4.649 Çözümler 24 30 Mayıs 2021 #7 Ellie Williams dedi: Düzenleyip geri gönderdim. Genişletmek için tıkla... Hocam gönderdiğinize emin misiniz? Göremedim de. Edit: Geldi hocam, çok teşekkür ederim yardımınız için. Artı 0 Eksi
Ellie Williams dedi: Düzenleyip geri gönderdim. Genişletmek için tıkla... Hocam gönderdiğinize emin misiniz? Göremedim de. Edit: Geldi hocam, çok teşekkür ederim yardımınız için.
Emekli Eski Pro Hectopat Katılım 3 Nisan 2022 Mesajlar 64 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Kasım 2022 #8 @Ellie Williams Merhaba çizim vitrinine GIF'lerin tam oturması için kaça kaç ayarlamamız gerekiyor ? Artı 0 Eksi
KS KS Herixa Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Ekim 2019 Mesajlar 4.649 Çözümler 24 21 Kasım 2022 #9 Emekli Eski Pro dedi: @Ellie Williams Merhaba çizim vitrinine GIF'lerin tam oturması için kaça kaç ayarlamamız gerekiyor ? Genişletmek için tıkla... Kendisi forumu bıraktı maalesef. Artı 0 Eksi
Emekli Eski Pro dedi: @Ellie Williams Merhaba çizim vitrinine GIF'lerin tam oturması için kaça kaç ayarlamamız gerekiyor ? Genişletmek için tıkla... Kendisi forumu bıraktı maalesef.
Emekli Eski Pro Hectopat Katılım 3 Nisan 2022 Mesajlar 64 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Kasım 2022 #10 Kafayı yedim yapamıyorum belki çok kolay ama nasıl yapacağım anlamadım. Artı 0 Eksi